ghazaleeeeeee مدیر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست اگ دوست پسری داشته باشید ک هم بیسواده هم دوقطبیه هم کارگره شرکته هم بی پول و بی ماشین و بی خونست و هیچ شرایطی نداره و بددهنه این ادم بهتون خیانت کنه چ حسی پیدا میکنید؟؟خیلی بهم برخورده یکی بااین ویژگیا خیانت کرده باشه بهم 1401/08/01 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 اشتباه بود تازه اعتیادم داشته ترک کرده بود حالا فکرکن خیانت بهم کرده این ادم خیییلی زورم گرفته بقران بلاکش کن خودتو خلاص کن ارزش داره با همچین ادمی واقعا شوهرمن که سالمه از تو روش بیزارم این که دیگه همه ی اپشنارو باهم داره نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ی_دنیا_حرف_ولی_بیخی عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 449 چ کارکردی چ حسی داشتی حالم اوایل خیلی بد بود طوری شد کار به روانشناس و قرص اعصاب کشید ولی خب الان تقریبا با این موضوع کنار اومدم اگهـ یهـ روز میخواستـمت ، بزار بهـ حساب بچگیمـ (: 🤍. کاربری تپلی _۸۳ و ببعی _کوشولو
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 بلاکش کن خودتو خلاص کن ارزش داره با همچین ادمی واقعا شوهرمن که سالمه از تو روش بیزارم ... اره حتی فحشش هم دادم ولی پشیمونم چرا فحش دادم نکنه فکر کنه ک مهمه
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 حالم اوایل خیلی بد بود طوری شد کار به روانشناس و قرص اعصاب کشید ولی خب الان تقریبا با این موض ... ارزش ندارن
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 زیادی ادم حسابش کردی فک کرده یه گوه خاصیه برین بهش و تموم ... یسوال من ک بقول تو ریدم بهش ولی اون بم گفت لابدبرات مهمم ک فحشم دادی حالا پشیمونم ک چرا فحشش دادم نمیدونم والا کاش چیزی نمیگفتم ک فکرکنه مهمه
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 اره حتی فحشش هم دادم ولی پشیمونم چرا فحش دادم نکنه فکر کنه ک مهمه اره نیاز به فحشم نبود یه بلاک تموم نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 اره نیاز به فحشم نبود یه بلاک تموم ینی خیلی ضایس؟؟
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 ینی خیلی ضایس؟؟ نه دیگه ولش کن مهم اینه بلاکش کردی .دیگه همچین کسایی رو تو زندگیت راه نده ارزش خودتو نیار پایین.بی لیاقتن اشغالا نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 نه دیگه ولش کن مهم اینه بلاکش کردی .دیگه همچین کسایی رو تو زندگیت راه نده ارزش خودتو نیار پایین.بی ل ... ببین فحشایی ک دادم رنگ چاپلوسی نداشت ها فقط بش توهین کردم
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 ببین فحشایی ک دادم رنگ چاپلوسی نداشت ها فقط بش توهین کردم خوب کاری کردی الانم بهش فکرنکن خوشحالم باش همچین انگلی از زندگیت رفته نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 خوب کاری کردی الانم بهش فکرنکن خوشحالم باش همچین انگلی از زندگیت رفته دارم میترکم از اینکه ی انگل هم باید خیانت کنه بمن خدا نکنه سر هیچکس بیاد
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 دارم میترکم از اینکه ی انگل هم باید خیانت کنه بمن خدا نکنه سر هیچکس بیاد ولش کن اصلا غصه نخور اصلا ارزش نداره نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9469 ولش کن اصلا غصه نخور اصلا ارزش نداره مرسی عزیز توکل بخدا
mguduscjllp عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 3159 مرسی عزیز توکل بخدا خواهش کاری نکردم عزیزم 😘 نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈