2777
2789

من خیلی وابسته شوهرمم همش دلم میخاد پیشم باشه ولی احساس میکنم اون فرار میکنه ازم م بیشتر دوس داره پیش خونوادش باشه... 

قبلا اینجوری نبود بهتر بود نمیدونم دلیلش چیه 

شاید دلیلش اینه ک وقتی پیشمه خیلی بهش توجه میکنم و میچسبم بهش.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای چ اشتباه بزرگی منم دقیقا همینجور بودم ولی الان دیگه کاریش ندارم نمیچسبم بهش وقتی کنارمه میگم میخندم حتی اگه دعوا هم بکنه من اصلا بحث نمیکنم اگه بگه میخوام برم با رفیقام میگم برو دو روز سه روز میره میگرده ولی وقتی میاد میچسبه ب من یا وقتی با رفیقاشه پیام‌میده خیلی دوستت دارم دیگه قشنگ همه چی برعکس شده هرررچی بیشتر توجه کنی فک میکنه چ تهفه ای هست بیشتر خودشو میگیره

بی محلی کنم بهش خوب نمیشه؟  چیکار کنم وابستم شه

یه مدت امتحان کن ببین چی میشه بزار اون بیاد طرفت سعی کن خودت رو مشغول کنی توام روزا یه سر اگ خونه مادرت نزدیکه برو پیشش 

بزار دلش تنگ بشه یکم  ...

اگ بچه نداری باشگاه هم خوبه بری

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بهش گیر نمیدم 

لحن صحبت و رفتارم مهربانانه اس 

غر نمیزنم

بهش اعتماد دارم 

کلا ی مدلی که ب من وابسته اس 

همیشه بعد سر کارش اول میاد خونه چون میگ کنار تو آرامش میگیرم 

وقتی دوست بودیم و از هم کلی دور بودیم همش میگفت وقتی هسته ام میام باهات حرف میزنم ازت آرامش میگیرم 😝😝

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊
واااااای چ اشتباه بزرگی منم دقیقا همینجور بودم ولی الان دیگه کاریش ندارم نمیچسبم بهش وقتی کنارمه میگ ...

پیش رفیقاشه اصلا زنگ‌نمیزنی یا پیام نمیدی؟

دیروز من بخثم شد سر اینکه چرا پیش دوستت بودی جواب تلفن منو ندادی.؟ حرصم گرفت چون چندروز پیش ک بیرون بودیم دوستش زنگ زد جواب تلفنشو جلو من داد.

این حس بهم القا شد که دوستش مهمتره

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤