2777
2789
عنوان

معاینه زایمان

307 بازدید | 30 پست

من  تو هفته 39  ام دیروز ک معاینه شدم ماما گفت ی فینگری و هنوز کار داری واسه زایمان کسی بوده معاینه ش خوب نبوده و زایمان کرده باشه؟ اینم بگم بعد معاینه ی قطره خون دیدم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم پیش دکترم حین معاینه دهانه رحمو باز کرد 

از زایمان بیشتر درد داشت

دو روز بعدش زایمان کردم

البته دکترم به من روغن کرچک تجویز کرد چهار ساعت بعد خوردنش دردای زایمان شروع شد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
همین معاینه تحریک می‌کنه رحم رو زود باز میشه ،،،

من هفته ای دوبار معاینه میشم تاحالا ک هیچ تاثیری نداشت با اینکه کلی ورزش و پیاده روی دارم دیگه امیدی واسه پیاده روی  و ورزش ندارم

احتمالا بیشتر باز بشه منکه هفته۳۹کلا بسته بود سزارین شدم وخون دیدنم بعد معاینه عادیه نگران نباش ا ...

ازه خون عادیه به من گفت لگنت و دهانه رحمت اماده س ولی خب ی فینگرم تازه

من هفته ای دوبار معاینه میشم تاحالا ک هیچ تاثیری نداشت با اینکه کلی ورزش و پیاده روی دارم دیگه امیدی ...

نه عزیزم ب موقع میشه برا من درست شب آخر 39هقته دردم گرفت ،،،نپتون بکش و مدل لگد مال راه برو

❤️آذربایجانیم❤️

منم هزار بار معاینه شدم حتی ب مامای خودمو دکترم گفتم معاینه تون درحد تحریک باشه بنده خدا ها هرچی تحریک میکردن تو همون دو سانت موندن بود

که دیگ چهل و یک هفته رو پر کردم😂😂 با امپول فشار ب دنیا اومد

اخر فهمیدیم بنده ناف انقدر کوتاه بود بچه نمیتونسته سرش تو لگن گیر کنه خودش بیاد

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من رفتم پیش دکترم حین معاینه دهانه رحمو باز کرد  از زایمان بیشتر درد داشت دو روز بعدش زایمان ...

من دکترم بهم هر 8 ساعت قرص کرچک از 37 هفته داد