2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 17 پست

[QUOTE=256426836]من لیسانسم اون دیپلم بود یا نبود نمیدونم...کارش کارگرشرکت بود...ن سوادی ن مالی ن چیزی هیچی روم نمیشد 

کار سختی نبود حدس زدن وضعیت روحی و فکری شما .

و توجه داشته باش دخترم که اگر مشکلات روحی و فکریت رو شناسایی و بعد با کمک مشاور یا حتی خودت تنهایی، حل و فصل نکنی ، بدون شک این آخرین اشتباه تو نخواهد بود و باز هم وارد از این   دست ارتباطات سمی و بی سرانجام خواهی شد. پس تمرکزت رو از روی اینکه چرا این آقا خیانت کرد و قبلی فلان کرد و اون یکی بیسار کرد ، بردار ، و متوجه خودت شو. گیرِ کارِ خودت رو پیدا کن. تا در طوفان فکری و زندگیت،  اینقدر به هر شاخه ی شکسته ای پناه نبری .

شاد باشی دخترم🙏🌹

[QUOTE=256426836]من لیسانسم اون دیپلم بود یا نبود نمیدونم...کارش کارگرشرکت بود...ن سوادی ن مالی ن چی ...

مرسی عزیزم میشه من خصوصی پیام بدم و صحبت کنم باهاتون البته اگ مزاحم نیستم در حد چندتا صحبت ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=256426836]من لیسانسم اون دیپلم بود یا نبود نمیدونم...کارش کارگرشرکت بود...ن سوادی ن مالی ن چی ...

من خیلی بش فحش دادم حالا موندم نکنه فک کنه ک مهم بوده فحش دادم.ولی خب من فحش دادم بخاطرخیانتش و ولش کردم