2777
2789
عنوان

خیانت

130 بازدید | 17 پست

اگ ی دوست پسری ک شرایط کاری نداره پول نداره خونه ماشین نداره ۸سال معتاد بوده باشه وتازه ترک کرده باشه بهتون خیانت کنه خدایی نمیسوزید؟؟میشه راهنمایی کنید

برات متاسفم ک همچی کسیو اصا راه دادی تو زندگیت😐

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکشو زدی من سوختم چه برسه به وقت گذراندن با همچین الدنگ بدرد نخوری اه اه ارزش خودتون و با رفاقت ب ...

تازه چقدم بددهن بود انقدر بی ارزش بود همزمان با من سه ماهه با کسی دیگم بود

تازه بشدت بی شخصیتم بود فکرکن این ادم بره خیانت کنه

ایراد از خودته ک ب خودت احترام نذاشتی و باهاش تو رابطه بودی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
قبول دارم اشتباهمو الان نمیدونم چطور فراموش کنم حماقتمو

بیخیال دیگه کاریه ک شده 

خودتو سرگرم کن فراموش کنی عن عاقارو

خودت در چه حدی هستی از نظر فرهنگی و فکری  ، که با چنین آدمی حاضر شدی ارتباط نزدیک برقرار کنی؟ 

من فکر میکنم اشکال از شماست. حتماً یک گیر هایی از نظر روحی و فکری داری که به این شاخه ی شکسته چنگ زدی . عمیق بشین در مورد خودت فکر کن . ببین چه مشکل حل نشده ای داری که فکر کردی این شاخه شکسته ، کشتیِ نجاته! تا مشکلاتت رو با خودت حل نکنی ، باز هم افراد دیگه ای مثل این آقا رو وارد زندگیت میکنی و گاهی جبران اشتباه هزینه ی زیادی به قیمت تباهی عمرت  داره.

خودت در چه حدی هستی از نظر فرهنگی و فکری  ، که با چنین آدمی حاضر شدی ارتباط نزدیک برقرار کنی؟&n ...

من لیسانسم اون دیپلم بود یا نبود نمیدونم...کارش کارگرشرکت بود...ن سوادی ن مالی ن چیزی هیچی روم نمیشد بکسی بگم باهاش حتی دوستم فقط زورم داره ک این ادم بمن خیانت کرده...حرفتو قبول دارم من از ی رابطه بیرون اومده بودم از ی رابطه عمیق ..شما روانشناسید؟اخه خیلی دقیق گفتی