2777
2789

منظورت وکالت‌نامه‌س؟ متن وکالت‌نامه خیلی مهمه. وقتی متنش کامل و به نفع شما باشه، اگر خدای نکرده روزی به مرحله‌ای رسیدی که راهی جز طلاق نداشتی، میتونی با این وکالتنامه توی یک ماه نهایتاً دو ماه طلاق بگیری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بهت میگم آفرین که حواست جمع بوده حق طلاقو گرفتی باریکلااا  اگه مهرتو بذاری اجرا شوهرت دیگه ...

اوف حق طلاقو گرفتم حق حضانت چی حق اشتغال چی حق تحصیل چی خاک تو سر جنس زن بودن فقط 

منظورت وکالت‌نامه‌س؟ متن وکالت‌نامه خیلی مهمه. وقتی متنش کامل و به نفع شما باشه، اگر خدای نکرده روزی ...

والا نمیدونم متنشو فقط گفتم بنویسه ک مهریه تعلق بگیره بهم و همه حق حقوقم سرجاش باشه ی اسم عربی داشت یادم رفته

هر دو

مهریه که در هر صورت حق شماست و هرموقع دلتون بخواد قابل مطالبه است 

وکالت در طلاق هم بستگی به متن داره که چقدر کامل و بی نقض باشه 

اگر وکالتتون درست باشه کمتر از ۴۰ روز میتونید طلاق بگیرید

مهریه رو چجوری میتونم بگیرم میخام جوری باشه برا خودش هیچی نمونه

برید به دفتر ازدواجی که عقد کردید بگید که میخوام مهریه ام و اجرا بزارم اونام ارجاع میدن به اداره ثبت اگر اموالی داشته باشه به علاوه حساب‌های بانکی و بورس همه ی اینا توقیف خواهد شد 

و اگر اموال داشته باشه درخواست کارشناسی میکنید تا اموال و به مزایده بگذارند 

برید به دفتر ازدواجی که عقد کردید بگید که میخوام مهریه ام و اجرا بزارم اونام ارجاع میدن به اداره ثبت ...

عزیزم چرا دیگه کسی جواب نداد من اگه خودم برم درخواستم بدم بازم بهم مهریه تمام کمال میرسه و اینه مدرک ضرب و شتمم لازمه بگیرم یا حق طلاق کافیه

خدارشکر اموال نداره من حقوقشومیخام ببینم چجوری میشه

شما درخواست مهریه کنید تمام و کمال به شما خواهد رسید 

شما وکالت در طلاق دارید ینی از سوی همسرتون  و بجای ایشون شما درخواست طلاق میدین 

پرونده ضرب و شتم هم میتونه بهتون کمک کنیم