2777
2789
عنوان

مهریه

109 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان یه  مشاوره بدین یه دوستی دارم دوساله خونه پدرشه با دوتا دختر و ۱پسر که البته بچه ها پیش باباشونن حالا شوهرش ۱ خونه داره و به ماشین که هر دو برا دوستم دراومده که دادگاه داده مزایده خونه رو حالا تا ۱۰روز دیگه ،بنظرتون آخر سر بدون مسعله جدید میتونه مهریه رو بگیره آخه بعضی میگن مرد وقتی ۱ خونه داشته باشه یک هشتم به زن تعلق میگیره و نمیتونه خونه رو بجا مهریه ببره.

بستگی داره به جا و متراژ خونه. اگر خونه سیصد متری باشه، میفروشن، یه بخشیشو بعنوان مهریه کسر میکنن، ولی یه بخشیشم میذارن بمونه که بتونه یه خونه‌ی کوچکتر بگیره. 

ماشین هم اگر منبع درآمدش باشه قابلیت توقیف نداره.

بستگی داره به جا و متراژ خونه. اگر خونه سیصد متری باشه، میفروشن، یه بخشیشو بعنوان مهریه کسر میکنن، و ...

خونه تقریبا ۲۰۰متر تو حاشیه شهر ماشین ام ۱ دونه برا زیر پای خودش داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه تقریبا ۲۰۰متر تو حاشیه شهر ماشین ام ۱ دونه برا زیر پای خودش داره

نمیدونم... آخه حاشیه شهر هم خودش تأثیر داره توی اینکه به نفع همسر سابقت تموم بشه. مخصوصاً اینکه میگی بچه‌ها هم پیش ایشون هستن. و خب قطعاً نمیتونن اون تعداد توی خونه 50 متری زندگی کنن. 

توکل به خدا... ان شاءاله که هر چی خیره همون پیش بیاد.

حالا پسر عموی مرده گفته من شریکم تو این خونه اومدن دستور توقیف ماشین اونو دادن جلو حساب اونم گرفتم البته دوستم یه پارتی خیلی کلفت تو دادگاه داره اون آقا کاراش و راست و ریس میکنه