lenammmmm مدیر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 عنوان بی بی چک و آزمایش | مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 98 پست خانوما کیا پریود نشدن و بی بی شون خط نمینداخته رفتن آزمایش دادن مثبت شده ؟ 1401/08/01 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3080 آزمایشت چند بود عزیزم منم امروز آزمایش دادم منفی ولی پریود نشدم نگفت چنده عزیزم تو درمانگاه آز دادم بعد یه ربع گفت منفیه دیگه حواسم نبود عدد بپرسم چند ردز از پریودت گذشته؟
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3080 آزمایشت چند بود عزیزم منم امروز آزمایش دادم منفی ولی پریود نشدم الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم حالت تهوع دادم فک کنم بخاطر به هم خوردن هورمون هاست شما علائمی نداری؟
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم ... من همیشه جلو میندازم ۶روز جلو تر ولی الان دو روزم رد شده از موعده اصلیم اما نشدم آزمایش منم منفی بود 😔گفت اگه تا هفته ی دیگه نشدی از دوباره بده
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم ... پهلوی راستم سنگینی میکنه درد میکنه ترشح دارم سینه هام درد میکنه خستم دیگه داغونم دلم شکسته 😔😔
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3080 من همیشه جلو میندازم ۶روز جلو تر ولی الان دو روزم رد شده از موعده اصلیم اما نشدم آزمایش منم منفی بود ... ایشالا دوتامونم باردار بشیم عزیزم اگه آز دادی مثبت بود خبرم کن منم میخوام فردا صبح دوباره بی بی بزنم ببینم نشون میده
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3080 پهلوی راستم سنگینی میکنه درد میکنه ترشح دارم سینه هام درد میکنه خستم دیگه داغونم دلم شکسته 😔😔 آخی عزیزم چند ساله اقدامی؟مشکلت چیه؟
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 آخی عزیزم چند ساله اقدامی؟مشکلت چیه؟ ۸ماهه اقدام یه بار سقط داشتم تو این ۸ماه کلی دکتر رفتم میگه هیچ مشکلی نداری 😔😔😔دیگه خسته شدم اخه چرا مگه چی میشه
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 آخی عزیزم چند ساله اقدامی؟مشکلت چیه؟ من الان پریود شدم 😔😔😔ایشالله ک تو نشی و مامان بشی اگه شدی برای منم دعا بکن حتما از استرس پریودیم عقب افتاده 😏اینم شانس ماس
امیدوار97 عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1067 اینم یک روز بعد ار موعدم بود وای چه مثبتیفکر کردم عکس اینترنتیه خدایا به امید تو...
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 عزیزم این دوستت تو نی نی سایت هست کی آزمایش داد؟ 😔 نه نیستش گلم. یه هفته بعد تاخیری گلم دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 من الان پریود شدم 😔😔😔ایشالله ک تو نشی و مامان بشی اگه شدی برای منم دعا بکن حتما از استرس پر ... ایشالا همه ما منتظرا هر چه زودتر دامنمون سبز بشه. دامن شما هم سبز بشه عزیزم🤲🤲 دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 ایشالا همه ما منتظرا هر چه زودتر دامنمون سبز بشه. دامن شما هم سبز بشه عزیزم🤲🤲 مرسی عزیزم 😅انشالله
lenammmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 317 ایشالا همه ما منتظرا هر چه زودتر دامنمون سبز بشه. دامن شما هم سبز بشه عزیزم🤲🤲 ببخشیدعزیزم شما میدونی چجوری پستای ک گذاشتم و میتونم پاک کنم منظورم تاپکیک چیه همونو
ادوین_آوین عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1828 ببخشیدعزیزم شما میدونی چجوری پستای ک گذاشتم و میتونم پاک کنم منظورم تاپکیک چیه همونو پست زیر یه دقیقه میتونی پاک کنی. تاپیک و پست های که نمیتونی پاک کنی هم باید به نی نی یار درخواست بدی. دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
خانومی_جانم عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 3080 ببخشیدعزیزم شما میدونی چجوری پستای ک گذاشتم و میتونم پاک کنم منظورم تاپکیک چیه همونو عزیزم شوهرت آزمایش داده؟ببین منم یه ساله همش دکتر رفتم هر قرصی خوردم آخرشم فهمیدیم مشکل از تحرک اسپرمه