2777
2789
آزمایشت چند بود عزیزم منم امروز آزمایش دادم منفی ولی پریود نشدم 

الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم حالت تهوع دادم فک کنم بخاطر به هم خوردن هورمون هاست شما علائمی نداری؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم ...

من همیشه جلو میندازم ۶روز جلو تر ولی الان دو روزم رد شده از موعده اصلیم اما نشدم آزمایش منم منفی بود 😔گفت اگه تا هفته ی دیگه نشدی از دوباره بده 

الانم میخواستم زعفران دم کنم بخورم شاید پریود شم ولی ترسیدم اگه تا آخر هفته پریود نشم میرم سونو یکمم ...

پهلوی راستم سنگینی میکنه درد میکنه ترشح دارم سینه هام درد میکنه خستم دیگه داغونم دلم شکسته 😔😔

من همیشه جلو میندازم ۶روز جلو تر ولی الان دو روزم رد شده از موعده اصلیم اما نشدم آزمایش منم منفی بود ...

ایشالا دوتامونم باردار بشیم عزیزم اگه آز دادی مثبت بود خبرم کن منم میخوام فردا صبح دوباره بی بی بزنم ببینم نشون میده

آخی عزیزم چند ساله اقدامی؟مشکلت چیه؟

۸ماهه اقدام یه بار سقط داشتم  تو این ۸ماه کلی دکتر رفتم میگه هیچ مشکلی نداری 😔😔😔دیگه خسته شدم اخه چرا مگه چی میشه 

آخی عزیزم چند ساله اقدامی؟مشکلت چیه؟

من الان پریود شدم 😔😔😔ایشالله ک تو نشی و مامان بشی  اگه شدی برای منم دعا بکن حتما از استرس پریودیم عقب افتاده 😏اینم شانس ماس 

من الان پریود شدم 😔😔😔ایشالله ک تو نشی و مامان بشی  اگه شدی برای منم دعا بکن حتما از استرس پر ...

ایشالا همه ما منتظرا هر چه زودتر دامنمون سبز بشه. دامن شما هم سبز بشه عزیزم🤲🤲

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ایشالا همه ما منتظرا هر چه زودتر دامنمون سبز بشه. دامن شما هم سبز بشه عزیزم🤲🤲

ببخشیدعزیزم شما میدونی چجوری پستای ک گذاشتم و میتونم پاک کنم منظورم تاپکیک چیه همونو 

ببخشیدعزیزم شما میدونی چجوری پستای ک گذاشتم و میتونم پاک کنم منظورم تاپکیک چیه همونو 

پست زیر یه دقیقه میتونی پاک کنی. تاپیک  و پست های که نمیتونی پاک کنی هم باید به نی نی یار درخواست بدی.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

عزیزم شوهرت آزمایش داده؟ببین منم یه ساله همش دکتر رفتم هر قرصی خوردم آخرشم فهمیدیم مشکل از تحرک اسپرمه