2777
2789
عنوان

ی لحظع خانوما/

474 بازدید | 65 پست

صبح بخیر دوستان،میخام قورمه سبزی درست کنم، اولین بارمع،حالا ب نظرتون لوبیا قرمز رو چ مقدار و چجوری باید بپزم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕گذاشتی خیس بخوره از دیشب؟ 

نه والا..از الان تا ۶ ساعت بزارم خیس بخورع چی؟/

شوهرم تا ساعتای ۴ نمیاد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

برای چند نفر میخوای درست کنی... من برای دونفر یه مشت و نصفی میپزم اونم جدا گونه بعد که پخت اخرای پخت بهش اضافه میکنم بدون آب لوبیا که طعم و رنگ خورشت بد نشه

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
برای چند نفر میخوای درست کنی

برای منو شوهرم، واس هم ناهار باشع هم بمونه واس شام ی مقدار ازش,حالا ۵ قطعه گوشت میزارم/

نه والا..از الان تا ۶ ساعت بزارم خیس بخورع چی؟/ شوهرم تا ساعتای ۴ نمیاد/

نمیخواد بزاری خیس بخوره 

ببین دو نفرید دو مشت لوبیا بریزی بسه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
برای چند نفر میخوای درست کنی... من برای دونفر یه مشت و نصفی میپزم اونم جدا گونه بعد که پخت اخرای پخت ...

اها...چقدر میزاری بپزع ینی؟ چن ساعت لازمه؟ و از چند ساعت قبل باید خیس بخوره؟/

نمیخواد بزاری خیس بخوره  ببین دو نفرید دو مشت لوبیا بریزی بسه

اها چن ساعت بپزه؟/

جداگونه بپزم؟/

جدا بپزی خوشمزه میشه؟

آره... 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
برای منو شوهرم، واس هم ناهار باشع هم بمونه واس شام ی مقدار ازش,حالا ۵ قطعه گوشت میزارم/

دو مشت لوبیا بریز 

به نظرم لوبیا چیتی بریز لعابش و خوشمزگیش بهتره 

ولی لوبیا قرمز هیچ مزه ای و لعابی نداره 

البته به نظرمن بازم هر جور خودت راحتی