2777
2789
عنوان

مادرشوهررر

485 بازدید | 18 پست

بچه ها من ۷ ماهه زایمان کردم ز اول مادرشوهرم با اعصابم بازی کرد و همش تیکه تمام حرفاش با منظور بود منم دو هفته پیش بهش پیامک زدم تو رو خدا دیگه با ما رفت و امد نکن زنگ هم نزن

منتظر بودم شوهرم بگه این چیه به مادرم گفتی ولی تا الان حرفی نزده فکر کنم مادرش بهش پیامک منو نگفته

از طرفی میگم شاید مادرش میخواد ببینه پسرش بهش زنگ میزنه اصلا؟ یا پسرش به خاطر من زنگ نمیزنه که اگه زنگ زد دق و دلیشو خالی کنه پشت من نظر شما چیه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبش کردی. منم اذیت کردن دلمم صاف نمیشه باشون. اره منتظره. اما ببین تیکه به تو اتداخته ن به شوهرت، روابط خودت و شوهرت رو قاطی اون نکن. بگو تیک اتداخت جواب گرفت. من مسیول رابطم با تو(شوهرت)  هستم، مسیول این نسستم تیکه بقیه تحمل کنم

عجب دل و جرعتی داری 😃

مادرش جوابتو چی داد؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

حرکتت خیلی مناسب خانم بالغی اندازه ی شما نیست واکنشتون تند بوده و انشالله این آرامش قبل از طوفان نباشه اما هرچیزی راهی داره رفت و آمد و تماس‌هاتون رو قطع میکردین نیاز نبود اینجوری اعلام کنین اینجوری شما مقصر ب نظر میرسی

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
عجب دل و جرعتی داری 😃 مادرش جوابتو چی داد؟

من دو تا خط دارم دستم خورد با یه خطه دیگم دادم اونم گفت شما چرا اول صبحی اعصابمو خورد میکنی منم جواب ندادم بعد زنگید که تلفنم اشغال بود با خواهرم خرف میزدم جواب ندادم ولی اون یکی خطمم داره سیو نکرده بچه هاشم دارن الان فکر میکنه من ترسیدم ازش جواب ندادم

من دو تا خط دارم دستم خورد با یه خطه دیگم دادم اونم گفت شما چرا اول صبحی اعصابمو خورد میکنی منم جواب ...

آها از وقتی پیام دادی اومده خونتون ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲