2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 38 پست
توی خونه دستگاه بخور دارین؟  هوای خونه معتدل باشه مثلا دستشویی و اشپزخونه سرد نباشه که سردوگرم ...

دستگاه بخور دائم روشن دختر از اول پاییز ی ذره باد باشه لباس گرم ولی دختر من کلا مریضه فقط وقتی شیرمو میخورد مریض نبود حتی اگرما مریض میشدیم تا۶ ماهگی بعدش سر اولین مریضی بیمارستان خوابید تا الان من اسیرم

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودش نیست خب ذائقش شغلمو پس میزنه

بهش نده اگه دوس نداره اشکال نداره بالاخره بچه س 

شلغمی که تند نباشه شیرین باشه ریز ریز کن تیکه های نازک که راحت بجوه خامشو بده شاید بخوره 

سوپ ساده درست کن مهم اینه که مایع گرم بخوره زود بزود بره دسشویی عفونت دفع بشه .. توی سوپ رب نریز یام خیلی خیلی کم .. خود رب برا مریضی خوب نیس

همیشه هم یه تیکه مرغ تو سوپ بنداز

عا راستی! هروقت گوشت فریزر یا هرچیز فریزی که میخای بریزی داخل غذا حتما حتما از یکساعت قبل بذار تو هوای طبیعی یخش اب بشه . خیلی مهمه باور کن

خود مرغ رو هم اول با اب خالی بذار رو گاز دوتا قل بزنه ابشو خالی کن که بوی زمخت و کفش بره . بعدازش استفاده کن 

ای بابا دلت خوشه باباش اینقد لوسش کرده

ای جونم بالاخره میگذره ... خدا صبرت بده تا اون موقع ... بزرگ ک بشه یاد این روزا میفتی 

خاهر منم خیلی بد مریض بود خیلی .. الان هم همینجوریه ولی حداقل تو مراقبت خودش همکاری میکنه . بچه بود خب اذیت میکرد 

ای جونم بالاخره میگذره ... خدا صبرت بده تا اون موقع ... بزرگ ک بشه یاد این روزا میفتی  خاهر من ...

خدا حفظش کنه ولی خستم فقط کار و کار کار نمیدونم کی قراره زندگی از وقتی یادمه فقط دوایدم دنبال زندگی

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
خدا حفظش کنه ولی خستم فقط کار و کار کار نمیدونم کی قراره زندگی از وقتی یادمه فقط دوایدم دنبال زندگی

باور کن زندگی همینه .. این دنیا همش تلخیه .. درست میشه گلم .. خدا کمکت کنه خودت و خونوادت همیشه سالم و خوش باشین 

وای این چه ویروسیه شما گرفتید رفتم پستای قبلتو خوندم چرا نمیرید یه دکتر خوب ویروس اینجوری ندیده بودم خدایا دارن چه بلایی سر مردم میارن چرا انقدر مریضی زیاد شده همش ویروس همش بیماری یا خدا

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊