2777
2789
عنوان

خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 38 پست

ترخدا با حوصله باش باهاش دست خودش که نیست ‌

بعدشم این روزا همه مریضن تا چندوقت مریض میمونن 

ما یک ماهه نوبتی مریض میشیم من دخترم من دخترم 

فقط تو مریضی ادم به محبت اختیاج داره چه محبتی از محبت مادر بهتر؟

مریضی زیاد بچه از استرسش هم میتونه باشه مثلا زیاد دعواش کنی داد بزنی یا از چیزی بترسونیش سیستم ایمنیش میاد پایین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چقدر درسته ولی دکتر بچه دوستم گفته بود این بچه ها اینقدر تو کرونا و بعدش  محدود شدن مثل گلخانه شده شرایطشون و الان با هر ویروسی زود تر درگیر میشن 

گفته بهتره هر روز حداقل یک ساعت تو‌ فضای باز بازی کنن

حتی‌ بچه دوست من نوزاد هست دکترش گفته باید هر روز ببری بیرون با کالسکه دور بزنی که بچه گلخانه ای نشه 

همیشه میگه دلم درد میکنه اکثرا بالا میاره هردکتریم میرم سرش نمیشه الان دیشب خواب بودم بیدارم کرده با ...

وای بچتون چند سالشه دختر منم اینجوریه وحشتناک 

میگه دلم درد میکنه بالل میاره جیغ میزنه اسیر شدیم ما

وای بچتون چند سالشه دختر منم اینجوریه وحشتناک  میگه دلم درد میکنه بالل میاره جیغ میزنه اسیر شد ...

5 سالشه والا انقدم بد غذاس ک نگو ی ذره بیشتر بخوره بالا میاره وقتیم مریض میشه ک نگوووووو

ای جانم ایشالا حالش بهتر شه .. عزیز خودتو اذیت نکن اروم باش بالاخره بچه ها همینن خیلیاشونم که مریضن ...

آخه هنوز خوب نشده ناخناش از ویروس دست و پا و دهان داره میافته اینقدر بد مریضه ماباید دائم بغل کنیم منم ازش گرفتم ناخنام بلند شده بیافتن عفونت قارچی گرفته یدونش سبز شده چون دائم تو آبم الانم که دوباره مریض شده کلافم کلافه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
نمی‌دونم چقدر درسته ولی دکتر بچه دوستم گفته بود این بچه ها اینقدر تو کرونا و بعدش  محدود شدن مث ...

من ک انقد پسرمو تواین کرونا محدود کردم ک الان شرطی شده دوس داره دست ب همه جا بزنه😅😅

عزیزم بچه چ گناهی کرده خب سیستم ایمنیش ضعیفه دلت میاد بزنیش اخه؟میدونم‌توام خیلی خسته ای🙁

خیلی کلافم ام خیلی همسش حس میکنم ی جای کارمون میلنگه کم و کسریم براش نمیذارم اینقدر مریضه

دست خودش نیست خب ذائقش شغلمو پس میزنه

نمیخوره که مریضه 😭چرا من نباید ی ذره لذت ببرم از بچه دار شدنم همش نگران مریض شدنشم بخدا وسواس گرفتم 

الان همه مریضن. فیل میوفته اون ک بچس. منم حس میکنم انفولانزا گرفتم نمیدونم تا علائمم شروع نشده چیکار ...

آخه بیرونم نمیره

توی خونه دستگاه بخور دارین؟ 

هوای خونه معتدل باشه مثلا دستشویی و اشپزخونه سرد نباشه که سردوگرم بشید

آب معدنی بخوره یا آب جوشیده سرد .. آب شیر بهش نده 

عزیزم ایشالا زودتر خوب بشه .. مریضی سخته خداییش واقعا درمونده میشه آدم