2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 116 پست
اینو ک منم تجربه کردم هم کمر درد هم درد سینه واقعا نمیدونم

مرسی گلم😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی مبارکه چند هفته رفتی سونو گرافی ؟ 

فدات عزیزم. هفت هفته

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
بسلامتی بدنیابیاد کوچولوتون عزیزم 

ممنون خوشگلم😘

ان شاءالله که هرجنسیتی داره و هرچندتا هستن، در سلامت کامل باشه و حداقل یکیش دختر و بسیار زیبا، باهوش و مهربون باشه.  

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

لطفا هردو غربالگری رو برین.

درسته که دومی هزینه بالایی داره. اما واقعا ارزششو داره.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
ان شاءالله که هرجنسیتی داره و هرچندتا هستن، در سلامت کامل باشه و حداقل یکیش دختر و بسیار زیبا، باهوش ...

ممنونم بزرگوار.ولی فقط یه دونه‌س😁

لطفا هردو غربالگری رو برین. درسته که دومی هزینه بالایی داره. اما واقعا ارزششو داره.

حتما میرم

مرسی عزیزم

لطفا هردو غربالگری رو برین. درسته که دومی هزینه بالایی داره. اما واقعا ارزششو داره.

ببخشید اشتباه جواب.دادم گفتم عزیزم

مرسی بزرگوار🙏

بله عزیزم یک سال و نیم  مشکل ناباروری داشتم.  شش ماه کلومیفن خوردم برای تقویت فولیکول ...

عزیزم عوارض قرص کلومیفن چیا بود؟ 

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠
عزیزم عوارض قرص کلومیفن چیا بود؟ 

بعضی وقت ها تخمکم آزاد نمیشد تبدیل به کیست می‌شد ولی موقع پریودی دفع میشد

ممنونم بزرگوار.ولی فقط یه دونه‌س😁

ان شاءالله دختره،    

یه دختره همه چی تموم