sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 عنوان همزاد 🥺😥 228 بازدید | 21 پست بچه ها کسی تجربه همزاد داشته چیکار کرده خوب شده اگه میتونین کمک کنین 🥲🙏🏼😞 1401/08/01 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسک۱۳۶۹ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13243 اصلا آمادگی ترسیدنو ندارم الان😐 خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
samaneh_نی_نی_ناز عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1944 به من چند نفر گفتن همزاد دارم اون نمیزاره بچه دار بشم و 3 بار تا الان سقط داشتم ولی کاری نتونستم بکنم
نووووووور عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 3625 چه دعایی عزیزم 🥲 نمیدونم دعا نویس داد همزاد من خیلی اذیتم میکرد خیلی زیاد
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 به من چند نفر گفتن همزاد دارم اون نمیزاره بچه دار بشم و 3 بار تا الان سقط داشتم ولی کاری نتون ... چه بد باز خوبه تونستین ازدواج کنین چون کار اولش اینه که نمیزاره ازدواج کنین جایگاه بعدشی داخل رحم اگه تونستی ازدواج کنی نمیتونی بچه دار شی
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 نمیدونم دعا نویس داد همزاد من خیلی اذیتم میکرد خیلی زیاد منم خیلی زیاد دارم اذیت میشم پنجاه روز هر شب یاسین میخونم چها قل آیت الکرسب حزر امام جواد به دستمه اما بازم تو خواب میبینمش🥲😥
samaneh_نی_نی_ناز عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1944 چه بد باز خوبه تونستین ازدواج کنین چون کار اولش اینه که نمیزاره ازدواج کنین جایگاه بعدشی داخل رحم اگ ... آره منم الان بچه رو به مشکل خوردم نخام از خودم تعریف کنم زیبا هستم فکر کنم بخاطر زیباییم اذیتم میکنه
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 آره منم الان بچه رو به مشکل خوردم نخام از خودم تعریف کنم زیبا هستم فکر کنم بخاطر زیبای ... نمیدونم ولی من شنیدم سمت اونایی میرن که روح پاکی دارن یا قلب مهربونی دارن
نووووووور عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 3625 منم خیلی زیاد دارم اذیت میشم پنجاه روز هر شب یاسین میخونم چها قل آیت الکرسب حزر امام جواد به دستمه ا ... من ک تو خوابم اینقد سرم جیغ میزد داد میزد ولت نمیکنم اینقد اذیتم میکرد ک حد نداشت
sarashokuhiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 195 من ک تو خوابم اینقد سرم جیغ میزد داد میزد ولت نمیکنم اینقد اذیتم میکرد ک حد نداشت وای مال سما خیلی بد تر من بوده مال من تو خواب یه پسره ایی هست همش باهام رابطه داره یا تو خوابم باردارم
samaneh_نی_نی_ناز عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1944 نمیدونم ولی من شنیدم سمت اونایی میرن که روح پاکی دارن یا قلب مهربونی دارن چیکار کنم ولم کنه بنظرت من خسته شدم بچه میخام میگن باید بری دعا نویس ولی من میترسم با دعا بدتر بشه مادرشوهرم نمیزاره میگه به نسل ما دعانویس نمیسازه موندم خودمم