2777
2789
عنوان

مصلحت نبود 🫀🌙

143 بازدید | 9 پست

گاهی وقتا فکر میکنی خدا نمیبینتت اما خدا داره کمکت میکنه !

من ۴سال برای یه موضوع جنگیدم از جوونیم از عمر پدرمادرم از ارزوهام از اهدافم از زیباییم از اعصابم از چندین میلیون پول از ابروم از غرورم از همه چی گذشتم که حفظ کنم اما خدا داشت بهم میفهموند ک ب صلاحم نیست اما من حالیم نبوده ! 

توروخدا بعضی وقتا اصرار نکنید رو خواستتون !خدا خیلی جاها نشونه میده ک بنده ی من ب صلاحت نبست ها! 

دلم خیلی شکسته گذشتمو ک میبینم ،میبینم چقدر ظلم شده در حقم چه جاهایی ساده بودم سکوت کردم توسرخوردم غرورم له شد 

توروخدا بعضی وقتا رو خواستتون اصرار نکنید خیلی چیزا رو دوست داریم اما ب مصلحتمون نبست !🥲🫀

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خیلی جاهاحس میکنم مصلحتم نیست بچه😞💔

منم😓 

و این بیشتر میترسونه منو 

مگه قراره چی بشه تو آینده،که نبود بچه به صلاحه😓😓

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

آره واقعا همینطوره.من الان یه حاجتی دارم که براش نذر کردم.به خدا گفتم اگر به صلاحم هست برآورده بشه اگر نیست کلا از فکرش بیرون بیام😓هر چند از نظر خودم اون اتفاق بیفته خوشبخت ترین آدم میشم ولی خب صلاحمون رو خدا بهتر می‌دونه

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
دقیقا😞

نگران نباشید گاهی ب صلاحه ،منم میگفتم چی میشه منم فلان بشم مثل بقیه مثل هم سن سالام ک زندگی عاشقونه اروم دارن من ال شدم بل شدم ...اما الان ک میبینم کاش همونجا همه چی تموم میشد ک الان ... ای بابا 😭 الهی به حق تک تک ایات قران خدا دامنتونو سبز کنه براتون حمد میخونم 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️
نگران نباشید گاهی ب صلاحه ،منم میگفتم چی میشه منم فلان بشم مثل بقیه مثل هم سن سالام ک زندگی عاشقونه ...

ممنون برای دعای قشنگت خواهرانشالله خدابهتریناروبرات رقم بزنه🙏🏻💚