2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خیلی حتی شبا موقع خواب هنزفری میزارم تا خوابم ببره

آهنگ خیلی روی مغز اثر بدی می‌ذاره 

مطمئن باش اگه کمش کنی به مرور درست میشی❤️

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
نه  ولی خوابمم تنظیم نیس،بهم ربط دارن؟

احتمالا،کلا خواب تنظیم نباشه کل بدن می‌ریزه بهم ،کندر بخور سعی کن کارایی انجام بدی ب مغزت فشار بیاد ازش استفاده کنی جدول حل کن سودوکو حل کن همزمان با دو تا دستات دو تا کار مختلف انجام بده 

من خودم دپاکین میخورم هفت ساله متاسفانه خیلی رو حافظه م تاثیر گذاشته دکترمم فهمید ولی چیزی نداد 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

خانم من دیشب شما رو تو یه تاپیک سرکار گذاشتم به نظرم کارم درست نبود و فراموشی شما رو زیر سوال بردم بابت این موضوع متاسفم اگه ناراحت شدید برخورد شماهم درست نبود امیدوارم به دل نگرفته باشید

خانم من دیشب شما رو تو یه تاپیک سرکار گذاشتم به نظرم کارم درست نبود و فراموشی شما رو زیر سوال بردم ب ...

نمیدونم واقعا به چه دلیلی همچین کاری کردین،ولی واقعا حق داشتم که با تندی باهاتون برخورد کنم گرچه از برخوردم اصلا پشیمون نیستم اما منم عذر میخام امیدوارم دیگه همچین کاری نکنید چون در اخر باعث دعوا میشه و خودتونید که ناراحت میشین.

نمیدونم واقعا به چه دلیلی همچین کاری کردین،ولی واقعا حق داشتم که با تندی باهاتون برخورد کنم گرچه از ...

من اصلا از کاری که کردم ناراحت نشدم فقط دیدم مثل اینکه دوباره برا من پست گذاشتی گفتم اظهار پشیمونی کنم ول کنی چون مثل اینکه خیلی گیری بعدم فک نمی کردم کسی باشه اینقدر ساده فکر کنه که دروغ منو باور کنه واقعا با بچه ها کلی بهت خندیدیم