2777
2789
به من یکی سرکتاب باز کرد سید بود گفت داری جلو چشم بقیه سیاهت میکنه و اینکه همیشه تنهام بچه ها ولی هی ...

من تو بیداری هیچ وقت ندیدمش اما تو خواب همش یه پسرها میبینم که هیچ وقت ندیدمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه نمیذاشت با کسی ارتباط بگیرم همه خواستگارام و کیس های خوب و پر دادم و اینطور افراد اجتماعی ن ...

منم دقیقا همین علائم دارم هروز دارم یاسین چهار قل و آیت الکایی میخونم ببینم چی میشه 

قبلا قشنگ بعضی شبا دستشا دور شکمم حس میکردم تا اینکه یه خانمی اومد گفت بیرونشون کردم 

دیگه نه صدایی شنیدم نه حس کردم اما از اون به بعد همش خواب میبینم باردارم یا اینکه با پسری که نمیشناسم رابطه دارم 

چه حالت هایی داری؟

منم دقیقا همین علائم دارم هروز دارم یاسین چهار قل و آیت الکایی میخونم ببینم چی میشه 

قبلا قشنگ بعضی شبا دستشا دور شکمم حس میکردم تا اینکه یه خانمی اومد گفت بیرونشون کردم 

دیگه نه صدایی شنیدم نه حس کردم اما از اون به بعد همش خواب میبینم باردارم یا اینکه با پسری که نمیشناسم رابطه دارم 

اره واقعا دارم دیونه میشم بعضی شبا که خوابم با صدا خودم که دارم حرف میزنم از خواب بیدار میشم 😥

منو گرفتی؟ =))) من هیچکدوم از اینا برام اتفاق نمیوفته مادرمم میگه همزاد داری فلان، عزیزم دکتر برو... شاید راهکار داشت 

شوهراتون چِشونه؟  
منو گرفتی؟ =))) من هیچکدوم از اینا برام اتفاق نمیوفته مادرمم میگه همزاد داری فلان، عزیزم دکتر برو... ...

چرا بگیرمت مگه بیکارم ولی الآن دوشبه هیچیم نیست انقدر خواب راحتی دارم از وقت حزر امام جواد بستم به دستم 

چرا بگیرمت مگه بیکارم ولی الآن دوشبه هیچیم نیست انقدر خواب راحتی دارم از وقت حزر امام جواد بستم ...

عزیزدلم 😢 امیدوارم که دیگه اصلا این موضوع ناراحتت نکنه گلم، همیشه سلامت باشی ❤️🌹

شوهراتون چِشونه؟