مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 عنوان بلوند روی مش 89 بازدید | 6 پست سلام دوستان من موهام رو به تازگی مش کردماما زیاد پُر نیست خودم اینجوری خواستمالان همسرم میگه ای کاش بلوند کامل یکدست میکردیخودمم دلم خواست که بلوند کنمبنظرتون روی موهای من که الان لایت داره میشه بلوند کرد یا خراب میشه موهام🥹 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸 1401/08/01 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 4124 برای بلوند کامل باید دکلره کرد و اینجوری مش هات میسوزه و پودر میشن پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29401 خراب میشه مگه اینکه کل مشهاتو جدا کنه بالا سر ببنده بهش دکلره نزنه میشه ؟؟؟ من قبلا مش میکردم ولی مثلا ۲۰ شاخه میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 پر کن نمیخاد یدست مگه میشه امکانش هست که دوباره فویل بپیچن قسمت های بدون دکلره رو؟؟؟ اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مینولیا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 3396 خراب میشه مگه اینکه کل مشهاتو جدا کنه بالا سر ببنده بهش دکلره نزنه بنظرم خیلی کار سختی میشه🥹 اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
مرلین۷۰ عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 6565 مگه میشه امکانش هست که دوباره فویل بپیچن قسمت های بدون دکلره رو؟؟؟ اره منم اینکارو کردم بگو برات پرتر دراره اینجوزی قشنگتره تا یدست اونا خودشون بلدن