2777
2789

دخترم (کلاس اول)یه مدرسه دولتیه که تعدادشون 40 نفره تو کلاس...دخترم خیییلی ریزست...از خودشم نمیتونه دفاع کنه...نظارت هم خیلی کمه روشون...میترسم اذیت بشه...از وقتی هم رفته این مدرسه با اینکه ماسک میزنه ولی بازم هممون خانوادگی مریضیم...یه مدرسه غیر انتفاعی هم هست نزدیک خونمون که فقط یه اول داره یه دوم(تازه همین دوتا هم شیفتی ان)...کلاس اولش فقط چهار نفرن...حالا به نظرتون بذارم مدرسه خودش بمونه یا بنویسم غیر انتفاعی...لطفا نظرتون رو با دلیل بگید💚

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

من به جهت کوچیک بودن محیط غیر انتفایی ها خوشم نمیاد ازشون. اصلا حس مدرسه ندارن

وسط سال هم حابجاش نکنی بهتره بچه اذیت میشه. با کسی دوست شده؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به جهت کوچیک بودن محیط غیر انتفایی ها خوشم نمیاد ازشون. اصلا حس مدرسه ندارن وسط سال هم حابجاش ن ...

دوستی صمیمی نه...خودش هم دوست داره بره غیر انتفاعی

مدرسه خودش چون کم کم باید وارد جامعه بشه یاد بگیره از حقش دفاع کنه چه بهتر که با هم سناش و تو بچگی یاد بگیره 

اگه نه همینجوری بره بره تربیت بشه فردا روز بعد دبیرستانش یهو میره تو محیطی مثه دانشگاه که دیه هیچ کنترلی روش ندارید و دور از جونش ممکنه ضربه محکم تری بخوره چون قوی نیس و همیشه شما حفظش کردی 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

خب بستگی داره اوضاع مالیتون چطور باشه؟ از پس هزینه های غیرانتفاعی بر میاید؟ در صورتی ببریدش غیر انتفاعی که بتونید برای سال های سوم به بعدشم توی همچین محیطی باشه. نه اینکه اول و دوم بره یه جای این مدلی بعد از سوم بخواد بره یه مدرسه شلوغ. اینطوری بدتره و چون عادت نداره بهش سخت میگذره

الان خودش حسش نسبت به این مدرسش چطوریه؟ اذیته؟ میاد خونه بهونه ای چیزی میگیره؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

ما فرستادیم غیرانتفاعی،هر روزم مریضن هیچ فرقی با دولتی ندارن ۲۲ نفر دانش آموز تو یه کلاس کوچیک البته چهارتا کلاس اولی ان.قراره فردا نفرستیم برا آنفلوآنزا چون همه بچه ها درگیر شدن

خدایا شکرت  

من جفت بچه هام غیر انتفاعی میرن که خیلی راضیم

پسر بزرگم که از غیر انتفاعی برا دبیرستان تیزهوشان امتحان داد و قبول شد

ولی غیر انتفاعی های اطراف ما حداقل ۱۵ نفرن تو کلاس

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی
مدرسه خودش چون کم کم باید وارد جامعه بشه یاد بگیره از حقش دفاع کنه چه بهتر که با هم سناش و تو بچگی ی ...

دقیقا خیلی درست گفتی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مدرسه خودش چون کم کم باید وارد جامعه بشه یاد بگیره از حقش دفاع کنه چه بهتر که با هم سناش و تو بچگی ی ...

نه همیشه...میگم همین امسال که یه کم کوچیکه(نیمه اولیه)بنویسم غیرانتفاعی...تا سال دیگه یه کم بزرگتر بشه شاید دوباره نوشتم دولتی

ببین من داداشم ۱۲سال غیرانتفاعی خوند بعد ۱۲سالم رتبه فلان قد کنکور شد رفت ازاد حالا بعد چن سال سرش به سنگ خوردو اینارو ول کن

من تو دولتی درس خوندم خیلی ام ریزه بودم اولشم اذیت شدم ولییی الان تو زندگیم خیلییییییییییی موفق تر داداشم و حتی دختر عموم‌هام که غیرانتفاعی بودن دولتی بهت جامعه رو یاد میده ک باید بجنگی واسه خواسته هات بزار بزرگ بشه اشتباه نکن

اگه میخوای کنکور انسانی رو دورقمی بشی😎من اینجام
دقیقا خیلی درست گفتی

😊ممنون عزیزم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
نه همیشه...میگم همین امسال که یه کم کوچیکه(نیمه اولیه)بنویسم غیرانتفاعی...تا سال دیگه یه کم بزرگتر ب ...

اشتباهه اینکار

بچه ها از دولتی میتونن برن غیر انتفاعی ولی برعکسش نه 

آسیب می بینن

چون تو مدارس غیر انتفاعی توجه و رسیدگی به بچه ها متفاوت از دولتیه

اونایی که شعار بی وطن بی وطن شون سر جام جهانی همه رو کر کرده بود نظری درباره جام خلیج عربی تو ورزشگاه بصره که با پول ایران ساخته شده ندارن؟؟؟ طبل های تو خالی