دوستداشتن۲۴۰۸عالیست مدیر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 49 عنوان اقدام | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 36 پست سلام خانوما یک سال و نیمه نصفه نیمه اقدام میکنیم نسبت به سه دوره پیش حدودا دوروزه عقب انداختم ، امید امچنانی ندارم ولی دل تو دلم نیست ،اروم نیستم هرکس اینجوریه بیاد یکم همو آروم کنیم 1401/08/01 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوستداشتن۲۴۰۸عالیست مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 49 آره چرا که نه وقتی مامان بشی کلا اخلاقت عوض میشه و یه مادر وظیفه شناس میشی این حس رو خود بچه بهت الق ... ممنونم به خاطر حس خوبی که دادید 😍😍😍🙏🏼🥰
zeynabaysa عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 34 درسته آخه بیخیال هم نمیشم البته یه مدت بیخیال تر بودم خوب اقدام نکرده بودم میگفتم ان ش ... خیره ان شاالله بزودی خدا برامون صلاح مادر شدن رو ببینه و باردار بشیم
دوستداشتن۲۴۰۸عالیست مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 49 از همه ممنونم 🥰🙏🏼🥰ان شاالله هرکس در انتظاره یک کوچولویه آسمونیه ،خدا یه فرشته بهشتی ،سالم و اهل صالح قسمتش کنه 🌺🤲🏻🌺
zeynabaysa عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 34 از همه ممنونم 🥰🙏🏼🥰 ان شاالله هرکس در انتظاره یک کوچولویه آسمونیه ،خدا یه فرشته بهشتی ،سالم و اه ... ان شاالله 🤲 من که فعلا ۴ روز مونده ب موعدم خیر باشه پناه بر خدا
دوستداشتن۲۴۰۸عالیست مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 49 ان شاالله 🤲 من که فعلا ۴ روز مونده ب موعدم خیر باشه پناه بر خدا ان شاالله که خیره بهترین ها در پیش است 💪🏻