2777
2789
عنوان

دلتنگی وگریه

89 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم من خیلی آدم دلتنگی هستم مریض بودم مامانم چندروز اومد پیشم موند امروز یه ذره باهاش بد رفتار کردم میدونم خیلی قدر نشناس و بداخلاقم بعد امشب رفت بعد 4روز البته با قهر نه خوب بود رفت ولی من خیلی دلتنگیم میاد و خیلی ناراحتم که چرا اینطوری رفتار کردم نمیدونم چیکار کنم از یه طرف هم حس میکنم شوهرم دیگه منو دوست نداره و انگار به اصرار منه که مونده باهام ما تازه عروسی کردیم 4ماهه انگار روز به روز داریم دورتر و دورتر میشیم نمیدونم چیکار کنم همش غمگین و افسرده و ناراحتم 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز اول ازدواج هی اینطوره. فقط مدیریت کنین و زیاد با هام صحبت کنین تا مثل دو تا دوست باشین. دو سال ...

مشکل همین جاست که زیاد صحبت نمیکنیم شوهرم 10صبح میره 8شب میاد زیادم تماس نمیگیره باهام انگار اصلا منو نمیخواد 

مشکل همین جاست که زیاد صحبت نمیکنیم شوهرم 10صبح میره 8شب میاد زیادم تماس نمیگیره باهام انگار اصلا من ...

تو بهش زنگ بزن و محبت کن. اما حواست باشه بهش نچسبی زیاد که شوت میشی!

نشون بده سرت شلوغه حتی شده الکی! واس خودت وقت بذار کتاب بخون و از کاراتم پیش اون تعریف کن که فکر نکنه یه زن بیکار و چسبونک گرفته که کاری جز بخور و بخواب نداره.

تو بهش زنگ بزن و محبت کن. اما حواست باشه بهش نچسبی زیاد که شوت میشی! نشون بده سرت شلوغه حتی شده الک ...

بهش میگم یه وقت یه زنگ نزنی میگه خب تو بزن من سرم گرمه میدونی چیه من وقتی کاری ندارم حوصله ام سر میره چطوری الکی خودمو سرگرم نشون بدم اون از خداشه من سرم گرم باشه سمتم نیاد ولی من دوست دارم اونم دلتنگ من بشه بهم محبت کنه حالمو بپرسه طی روز زنگ بزنه ولی اون همش میگه کار دارم 

بهش میگم یه وقت یه زنگ نزنی میگه خب تو بزن من سرم گرمه میدونی چیه من وقتی کاری ندارم حوصله ام سر میر ...

ببین یه وقت زنگ نزنی چیه؟همون زنگ نزنی بهش بهتره عزیزم.به جاش بگو داشتم یه کتاب مطالعه می کردم و وسطاش اومدی جلو چشمم و خیلی دلتنگت شدم. خسته نباشی قربونت برم.😁

تو هدفت چیه واس آینده؟ بشور و بساب و مواظبت از شوهر؟  عزیزم در عین اینکه نرم باش و ملاطفت داشته باش به فکر استقلالخودتم باش تا شوهرت روت حساب کنه و نگه این همش اویزون و گدای محبت منه.

ببین یه وقت زنگ نزنی چیه؟همون زنگ نزنی بهش بهتره عزیزم.به جاش بگو داشتم یه کتاب مطالعه می کردم و وسط ...

من وقتی مجرد بودم یه دختر قوی و مستقل بودن بعد ازدواج دومم یه فرد به شدت وابسته شدم فقطم وابسته شوهرم یعنی اگه نباشه انگار زندگیم تمومه. دوست دارم برم سریه کاری دوست دارم انقد آویزونش نباشم ولی نمیتونم فکر اینکه هرکی بره پی کار خودش حالمو بد میکنه شدم یه زنی که بشینه تو خونه صبح تا شب تا شوهرش بیاد خیلی بده میدونم ولی این وابستگی زیاد دارهعذابم میده