2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم؟!

171 بازدید | 6 پست

من یه دوست کوهنورد دارم که خیلی پسر خوبیه ینی واقعا بامعرفت و کاردرسته و با هم تمرین سنگ و کوه میریم

درواقع همنورد و هم طنابیم

بعد یکی از دوستای دیگه ام که دختره عاشق این پسره شده و به من گفت به اون پسر برسونم یجورایی

از قضا خیلی مطمئن بود که این پسر شیفته اش میشه

حالا من امشب یجورایی از زیر زبون پسره کشیدم و فهمیدم اصلا از اون دختره خوشش نمیاد

من واقعا موندم اینو چجوری ب اون دوستم که دختره برسونم...

نمیخوام ناراحت بشه

از طرفی‌میدونم حسابی واسه آیندش با این‌پسره برنامه ها ریخته

من موندم این‌وسط...

درحالیکه خودمم توی این موقعیت هزار‌تا مشکل تو زندگیم دارم‌😑

رک و راست بهش بگو که تکلیفش معلوم بشه

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من خودتو از ماجرا بکش بیرون دشمن نتراش برا خودت بگو من نمی تونم به پسره بگم و هیچی هم نگو 

هرچی بگی فردا پسفردا ده تا چیز از توش درمیارن

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/