loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 عنوان دید مگس پران 495 بازدید | 38 پست کی داره؟ میگن اغلب نزدیک بینا دارنش تا اواخر بیست تاسی سالگی خودشو نشون میدهبرا درمانش کاری کردین؟من وقتی کتاب میخونم یچیزایی بی رنگی جلو دیدمه 😬🥴خیلی نگران شدم برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️ 1401/08/01 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 منم اولش خعلی اذیت بودم ولی باهاش کنار اومدم عادت کردم ممکنه باعث نابینایی بشه؟ درمان داره؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
iiicuctuse عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 157 من ۵ سالی هس دارم قبلا دقت میکردم بعد دیگه عادی شد واسمچیز خاصی نیس نگران نباش
mamiyami عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 73 منم چند ماهیه چشم سمت راستم اینشکلی شده اوایل خیلی غصه خوردمو اذیت شدم ولی الان دیگه زیاد اهمیت نمیدم
mrshaniyeh عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 5752 ممکنه باعث نابینایی بشه؟ درمان داره؟ درمان قطعی نداره گلم به مرور کم میشه ولی کلا ازبین نمیره نه مشکل خاصی به وجود نمیاره فقط رو مخه
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 من ۵ سالی هس دارم قبلا دقت میکردم بعد دیگه عادی شد واسم چیز خاصی نیس نگران نباش باعث نابینایی نمیشه؟ چند سالته عزیزم؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 منم چند ماهیه چشم سمت راستم اینشکلی شده اوایل خیلی غصه خوردمو اذیت شدم ولی الان دیگه زیاد اهمی ... اهمیت نمیدی کمتر شده؟ حسش نمیکنی؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 درمان قطعی نداره گلم به مرور کم میشه ولی کلا ازبین نمیره نه مشکل خاصی به وجود نمیاره ف ... تنها راهش چیه باش کنار بیای دیگ حسش نمیکنی؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
iiicuctuse عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 157 باعث نابینایی نمیشه؟ چند سالته عزیزم؟ ۲۸ نه بابا 😂😂😂میتونی عمل کنی اگه خیلی زیادن ولی اگه کمه بیخیال باش♥️
سحرمممم عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 14001 منم دارم چندماهیه چشم راستم گاهی کم میشه گاهی خیلی زیادمنم دیگه اهمیت نمیدم
mrshaniyeh عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 5752 تنها راهش چیه باش کنار بیای دیگ حسش نمیکنی؟ چرا حسش میکنم جاهای پر نور میرم یا به در دیوار سفید یا کتاب نگاه میکنم اذیتم میکنه ولی عادت میکنی نگران نباش به مرور زمان میبینیشون ولی اهمیت نمیدی
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 ۲۸ نه بابا 😂😂😂 میتونی عمل کنی اگه خیلی زیادن ولی اگه کمه بیخیال باش♥️ ن اونحوری نیست نزدیک بینم بیس سالمه اینجوری جدیدن دیدم نگران شدم بعد ک تاپیک گذاشتم گفتین پس بیخیال میشم ممنون عزیزم میخوام لیزیک انجام بدم چن سال دیگ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 چرا حسش میکنم جاهای پر نور میرم یا به در دیوار سفید یا کتاب نگاه میکنم اذیتم میکنه ولی عادت میکنی نگ ... ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی منم کتاب میخونم میبینمشون برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6992 منم دارم چندماهیه چشم راستم گاهی کم میشه گاهی خیلی زیادمنم دیگه اهمیت نمیدم عه پس باید اهمیت ندی برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️