2777
2789
عنوان

یعنی همه چی تموم شده بین ما؟

405 بازدید | 20 پست

نزدیک یک ماهه ک باهم قهریم، با مشاور صحبت کردم و گفت سریع آشتی کن و بعد دونفری بیاین با هم صحبت کنیم، پیشقدم شدم مثل همیشه این سالها، اما منو پس زد.بارها و بارها پیشقدم شدم اما نتیجه فرقی نکرد، باعث شد به خودش حق بده. مشاوره رو قبول نکرد. جای خوابش ک جداست، توی صورت هم نگاه نمی‌کنیم. نمیدونم دلش پیش کسی هست یا نه. در اصل قدرت کنکاش هم ندارم.با خودم گفتم دیگه تحمل هیچیی رو ندارم، بزار هر چی هست تموم شه.ما باهم حرف نمیزنیم. از کجا به اینجا رسیدیم؟باید برم اما هنوز مستقل نشدم، باید اول بتونم روی پام وایسم بعد از این عذاب همیشگی آزاد میشم. تنها زندگی کردن سخته، اما تنها چارمه انگار...

یوقتا عجیب قوی میشم، یوقتا مث امشب زودرنج و دل نازک...به خودم حق میدم گریه کنم تا سبک شم...اما حتی نمیتونم با دل سیر گریه کنم از ترس اینکه فردا قیافه م تابلو میشه. هیجا رو ندارم ک اینقد راحت حرف بزنم از دلم، جز اینجا..

ببخشید بچه ها طولانی شد، اما یکم سبک شدم..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم جمع شده به اینجا رسیدید چند وقته ازدواج کردید.  چندساعت خونست غذا درست میکنی میخوره درواقع یه جور طلاق عاطفی گرفتید. یکی از آشناها ما چهارتا بچه بزرگ داره نوه داره سالهاست طلاق عاطفی گرفتن خانمه اذیت اما مرد نه راحته

حرمتی نمونده دیگه💔

خب دیگه همونه فدات شم.

مگه اینکه یکیتون فداکاری کنه و رابطه تون رو زنده کنه...خودشو عوض کنه و تموم کارایی که لازمه دوباره بخندین و باهم باشین انجام بده

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

کم کم جمع شده به اینجا رسیدید چند وقته ازدواج کردید.  چندساعت خونست غذا درست میکنی میخوره درواق ...

اره عزیزم، هی جم شد مشکلاتمون ، قهرامون طولانی شد، وقتی ک آشتی میگردیم از ترس اینکه دوباره قهر نکنیم در مورد مشکلاتمون با هم حرف نمیزنیم، در واقع انگار اون گذشت و فداکاری دیگه وجود نداشت از هر حرفی برداشت بدی میکردیم. نمیتونستیم مث قدیم با هم حرف بزنیم.‌دارم خفه میشم. آره طلاق عاطفی گرفتیم انگار. میخوام برم دنبال زندگی خودم، اما هنوز کار ندارم، میخوام مستقل شم. اما این بغض لعنتی یوقتا تمام رشته هاتو پنبه میکنه ، بدجور زمینت میزنه. خدایا لطفا هوامو داشته باش

عزیزم بهش محبت کن...خودتم دوست داشته باششش و زیاد خودتو آراسته کن.بزار دوباره عاشقت بشه وابسته ت بشه.غذا های خوشمزه درست کن.هرررر جور شده جاتون رو د باره کنار هم بندازین...

هر وقت  اومد حرف زشت بزنه چیزی نگو..دعواتون شد چیزی نگو...منطقی صحبت کن باش ..بزار یکیتون بد باشه ن هر دوتون...تا اونم از تو یادبگیره

اگه نتونی الان این تعارضات رو حل کنی بعدا نمیتونی تو زندگی بعدیت هم موفق بشی.

ببین مشکل اصلیتون چیه...با یکی صحبت کن بتونه راهنمایی کنه تو حل اون مشکلات.

بچه دارین؟

من اگه جات بودم همین کارو میکردم صددرصد

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

خب دیگه همونه فدات شم. مگه اینکه یکیتون فداکاری کنه و رابطه تون رو زنده کنه...خودشو عوض کنه و تموم ...

نه عزیزم، من همیشه کوتاه اومدم،  همیشه خدا...اونم عادت کرده...دیگه براش مهم نیس قهر و آشتیم،..دیگه به چشمش نمیام، همه اولویت ش هستن بجز من

ببین بخدا هر مشکلی پیش بیاد و نشینید باهم با آرومی حلش کنید به مرور  مث یه بمب میترکه و بدبختتون میکنه

برید بیرون یه جای آروم کوه دشت...قشنگ تو چشماش زل بزن بگو بیا تموم دردامونو اینجا دفن کنیم...بگو خسته شدم...

هر وقت دیدی یه حرفی دعوا راه مینددزه و عصبیتون میکنه اونو با لحن دیگه ای بگید یا اصلا نگید

نه عزیزم، من همیشه کوتاه اومدم،  همیشه خدا...اونم عادت کرده...دیگه براش مهم نیس قهر و آشتیم،..د ...

خودتو دست کم نگیر گلم ..هیچ چیزی به بن بست نرسیده فقط این خود شمایی که اینطور فکر میکنین.

عزیزم بهش محبت کن...خودتم دوست داشته باششش و زیاد خودتو آراسته کن.بزار دوباره عاشقت بشه وابسته ت بشه ...

بله، ی پسر سه ساله دارم. نمیتونم بهش محبت کنم، تاپیکای قبلیمو بخون .حس میکنم بهم خیانت میکنه ، دوس داره با جنس مخالفش بیش از حد صمیمی بشه، من نه زشتم، نه شلخته. اتفاقا همیشه شیک و خوش لباسم، چه بیرون چه توی خونه...اما قدرمو نمیدونه، چون من همیشه هستم...

خودتو دست کم نگیر گلم ..هیچ چیزی به بن بست نرسیده فقط این خود شمایی که اینطور فکر میکنین.

نمیدونم،  دوس دارم هیچ کس توی زندگیم نباشه و با پسرم توی آرامش زندگی کنم، فقط همین. نگران مخفی کاریاش، نگران خیانت یا هر چیزی ک روانم بهم میریزه نباشم. دوس دارم بره سراغ هرچی ک فک میکنه من ازش محرومش کردم، بره دنبال زندگی خودش

عزیزم تاپیک خوندم حالا مثلا اون خانمه همکار به شوهرت محل میده کسی که بخواد هرز بره تو خونه در روش قفل کن هرز میره .چرا سعی نمیکنی اینقدر بشاش باشی صحبت کنی حرفای خوب بزنی که تورو ببینه چرا ذهنت همش درگیر خیانت ول کن خیانت برا چند وقت. چیزهای دیگه توجه کن خوبیای دیگه به طور مثال مسئولیت پذیر خانوادش خوبن خرجی میده با احترام دوس داشتنی پرخاشگر عصبی نیست اتفاقا تکرار کن مردم چشم پاک اعتماد دارم حتی گاهی به خودش بگو مثال بزن فلانی فلانی اعتماد ندارن اما من اعتماد دارم بهت شرمندش کن.  ببین عزیزم دیشب داشتم میخوندم و قبلا هم تو اینستا خوندم خانمهایی که صرفا فقط به خاطر خیانت جدا شدن یه ببین تاکید میکنم فقط خیانت به طور مثال آقا همه چی تموم یه بعد سالها یه دختر  اومد تو زندگیش حالا یا خود مرد به زنش گفته نمیخوام یا خانم با عجله تصمیم گرفته جدا شه مرد تلاش کرده تعهد داده اما زنش قبول نکرده جدا شدن. زن ذهنش درگیر خوبیای مردش یا یه جا خوندم خانمه ازدواج کرده به شدت پیشمون چون همسر اولش به قول خودش همه چی تموم بود رفتار شخصیت اما خوب خیانت کرد . مسلما دنبال راهکار هستی نمیخوای زندکیت مخصوصا بچه داری بپوشه به خاطر وجود بچه همیشه درارتباط هستید تصمیم درست بگیر