2789
عنوان

😐ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 55 پست
خیلی شیک زنگ میزدی دو پرس سفارش میدادی و با شوهرت لذت میبردی نشستی غصه میخوری که چرا واست نیاوردن؟؟ ...

خب دلیل زیاد داره..

چون شوهرم اینجا نیست

و اینکه من شوهرم بعد سه سال برای اولین بارش رفته سرکار

و بعد اینکه پولی ندارم

و بعد دیگ یخچال ریختم بهم کتف بال دراوردم رو گاز کباب کردم

ولی اگ پول داشتم میخریدم (کلا میگم من تنها بودم تو خونه و واجب تر از دخترش!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ولی بعضی چیزا دیگ ار بیشعوری طرقه کباب بوش میپیچه این میتونست یه سیخ ب عروسشم بده چیزی ازش ک ...

خو بعدام میدونست من شرایط کباب کردن ندارم سال تا ماهم نمیخورم 🙁

دیروز عصر خونه مادرشوهرم‌بودیم ماهم طبقه‌پایینیم اونا بالا بعد خواهرشوهرم داشت برنج و مرغ درست میکرد ...

اره بعضیا بلدن خود شیرینی کنن ولی حداقل اونو فرستاده براتون مادر شوهر من هر وقت بریم یا سیب زمینی میزاره جلومویا یه چیز ساده تا حالا مرغ یا گوشت درست نکرده برامون منم نمیرم دیگه ولی برا شوهرم خیلی خود شیرینی میکنه مثلا بهش دو تا سیب خراب میده  اینم میگه پس مامانش خیلی خوبه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
خو بعدام میدونست من شرایط کباب کردن ندارم سال تا ماهم نمیخورم 🙁

بیخیال مادر شوهره دیگه 

همشو انگار خسیسن 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
خب دلیل زیاد داره.. چون شوهرم اینجا نیست و اینکه من شوهرم بعد سه سال برای اولین بارش رفته سرکار و ...

در اینکه کارش صد در صد اشتباه بوده اصلا بحثی نیست.

با توجه به شرایطتتون که گفتی ، من واقعا درک نمیکنم چطور میتونن اینکارو کنن مخصوصا که کباب بوش پخش میشه.

چطور میتونن بخورن. 

اصلا اهمیت نده به شوهرت هم مستقیم نگو، بزار به وقتش

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی