2789
عنوان

😐ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 55 پست
منم ۶ سال طبقه پایینشون بودم، کباب خیلی درست کردنو به من ندادن،  دعوا باهام کردند و خیلی حرفای ...

عزیزم میشه بگین چطور تاوان دادن

یعنی  تاوان بلاهایی که سرم آوردن میدن ؟؟

منم طبقه پایینم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نظر منو بخوای از هیچ کسی حتی مادر خودت هم توقعی نداشته باش خودت از بیرون بخر.من‌مادرشوهرم کارهایی که برای خواهرشوهرم میکنه برای من نمیکنه خوب مهم نیست چون من‌هم مثل دخترش بهش سر نمیزنم و کارهاشو نمیکنم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

من چند سال پیش حامله بودم همسایه هام میدونستن غذا هاشون خیلی بو داشت میرفتم تو پله ها بو میکردم انقدر دوست داشتم فقط یکبار برام یه ظرف بیارن بخورم من ولی هیچ وقت نیاوردن

دیروز عصر خونه مادرشوهرم‌بودیم ماهم طبقه‌پایینیم اونا بالا بعد خواهرشوهرم داشت برنج و مرغ درست میکرد مااهم یکم نشستیم بعد پاشدیم‌اومدیم پایین مادرشوهرمم یه تعارف زد گفت بشینید شام همینجا باشید گفتم ممنون و‌اومدیم بعد منم‌ساعت ۷ شروع کردم به آشپزی بعد که غذا پختم‌تموم صدا زد شوهرمو گفت شام بیاید بالا شوهرمم گفت شام درست کرده ممنون بخورید یه بشقاب فرستاد شوهرم گفت مامانم خیلی خوبه منم گفتم اگه به من میگفت شام بیاین بالا من درست نمیکردم و میرفتیم  تعارف کرد فقط چون خودمون بالا بودیم قبلش تدارک ندیده بود برامون بعد فهمیدم دومادش از رستوران غذا اورده بود دیگه ماروهم گفتن بیاید

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  
اگه نظر منو بخوای از هیچ کسی حتی مادر خودت هم توقعی نداشته باش خودت از بیرون بخر.من‌مادرشوهرم کارهای ...

دختر ایشون بو گوشت بهش خورده اومده😂وگرنه همچی مهربونم نیست بیاد سر بزنه

کلا وقتی شوهرم نیست جرات میکنه بیاد 

ببین اومده نشسته پیش مامانش ناراحت پول ندارم برم ارایشگاه از مادره ی تومن گرفته برا ارایشگاهش

همچی با سیاست فقط میاد میکنه ازشون و میره

من اگ سیاست داشتم وضعم این نبود

خیلی شیک زنگ میزدی دو پرس سفارش میدادی و با شوهرت لذت میبردی

نشستی غصه میخوری که چرا واست نیاوردن؟؟!!🤔

خودت دلیل حال خوب خودت باش

یه کباب چرا باید انقدر بهم بریزتت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
افرین منم همیشه اینو میگم کاری که دخترش براش میکنه  رو من براش نمیکنم

درسته ولی بعضی چیزا دیگ ار بیشعوری طرقه

کباب بوش میپیچه این میتونست یه سیخ ب عروسشم بده

چیزی ازش کم نمیشد

این فرق گذاشتن ادمو اذیت میکنه وگرنه ک همه میدونن عروس دختر نمیشع مادرشوهرم مادر

ولی نباید جلوی روی طرف فرق قائل بشن