2777
2789
عنوان

گریپ میکسچر

247 بازدید | 14 پست

سلام

پسر دو ماه و نیمه ام  ،دل درد داره.شربت گریپ میکسچر رو بیشتر از یک ماهه که باز کردیم،الان دیدم روی بطری نوشته نهایت تا یک ماه بعد از باز شدن درب بطری استفاده کنید.الان دیگه نمیشه استفاده کرد؟

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊

راستش من استفاده می‌کردم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گریپ میکچر برای سن بچتون مناسب نیست که اصلا

اشتباه نکن 4 5ماهگی به بعد بود

در مورد باز بودنش هم من ماهی یکبار میگرفتم هرچقدر مصرف میشد بقیه اش رو می یختم دور

شب شراب نیارزد به بامداد خمار
بندازی دور بهتره بعدم من شنیدم گریپ میکسچر خوب نیست

منم فقط یک بار استفاده کردم.دکتر براش کولیک اید نوشته بود خوب بود ،که اونم بیشتر از یک ماه شده.

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊
اثر داشت؟

اره. همیشه سعی کن گرفتی یماهه تموم کنی ولی اینبار استفاده کن نعنا و چند داروی گیاهی مخلوطشه شیمیایی نیست واکنش بده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
آخه گریپ میکچر برای سن بچتون مناسب نیست که اصلا اشتباه نکن 4 5ماهگی به بعد بود در مورد باز بودنش ه ...

آخه روش نوشته از یک ماهگی به بعد میشه استفاده کرد.ولی امشب استفاده نمیکنم ممنونم

بهترین شربته خصوصا خارجیش من بچم یکسال وسه ماهشه هنوزم بهش میدم ابه رو آتیش...امشب بده ولی فردا یکی دیگه بخر

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
 دکترب بچم دایمتیکون داد اون خیلی براش خوب بود

منم باید دوباره ببرمش دکتر،شاید یه دارو دیگه بده

بهترین شربته خصوصا خارجیش من بچم یکسال وسه ماهشه هنوزم بهش میدم ابه رو آتیش...امشب بده ولی فردا یکی ...

بله اکثر مامانا همینو استفاده میکنن.ولی من یک بار بیشتر استفاده نکرده بودم،الان هم که نوشته نمیتونم بدم بهش.