2777
2789

کتاب خوب میتونم معرفی کنم چون خودم سالها رمان خوندم وسالها کتاب. کتاب بهتره

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکی مثل تو نبود

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

گستره محبت خیلی قشنگه 

بامداد خمار و شب شراب هم که عالیه احتمالا خوندی چون خیلی معروفن 

سالهای بی کسی هم خوبه

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
یه خلاصه  ازش میگید

دو نفر که دوست بچگی بودن بعد سالها در دانشگاه هم دیگه رو میبینن به عنوان استاد دانشگاه،دختر پسر رو نمیشناسه اما پسر چرا،چون اون دختر رو از کودکی دوست داشته و حالا بعد از دیدار دوباره اتفاقاتی بینشون میفته

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
یه خلاصه ازشون میگید لطفا

گستره ی محبت داستان یه زوج عاشقه که اتفاقای جالب و دور از ذهنی براشون میوفته طوری که نمیتونی آخر داستان رو حدس بزنی

بامداد خمار و شب شراب روایت عشق دختر پولدار و پسر فقیره،بامداد خمار دختره داستانش تعریف میکنه شب شراب از زبون پسره داستان گفته میشه 

سالهای بی کسی هم داستان زندگی دختریه که به خوشبختی و شانس های زندگیش پشت پا میزنه

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟