دوتا پزشک شیفت شبیم تو پرستاری داشتیم حرف میزدیم بچه ها صندلی جلوی همکار پزشک آقا رو خالی گذاشته بودن به من گفتن بشین خانم دکتر منم نشستم همکارم سرشو آورد بالا بهم نگاه کرد من سرم پایین بود نتونستم چشم به چشم بشم باهاش رو به روی هم بودیم خب من خجالت کشیدم بشینم رو به روش پا شدم رفتم یه صندلی گذاشتم کنارش نشستم اونجا کارم بد بود؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
الان من فهمیدماونوقت اون بااین آی کیو نفهمه؟اگه عکس العمل نشون نداد بی خیالش شو
یا خدااا واقعا تابلوئه؟ سرشو آورد بالا نتونستم نگاهش کنم پا شدم صندلیم عوض کردم اونشب دعوا کرده بود سعی کردم آرومش کنم ولی بعدش واقعا نتونستم حتی نگاهش کنم