2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😵‍💫

238 بازدید | 23 پست

دوتا پزشک شیفت شبیم تو پرستاری داشتیم حرف میزدیم بچه ها صندلی جلوی همکار پزشک آقا رو خالی گذاشته بودن به من گفتن بشین خانم دکتر منم نشستم همکارم سرشو آورد بالا بهم نگاه کرد من سرم پایین بود نتونستم چشم به چشم بشم باهاش  رو به روی هم بودیم خب من خجالت کشیدم بشینم رو به روش پا شدم رفتم یه صندلی گذاشتم کنارش نشستم اونجا کارم بد بود؟   

چقدر سخت میگیری

منم توی محیط کار خیلیییییی پیش اومده کنار همکار آقا نشستم

گاهی اصلا باهم صبحانه یا ناهار میخوریم

وقتی قصد و منظوری وجود نداشته باشه مهم نیست

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب از اول بگو به همکار اقات حس داری دیگه صندلی بردم اوردم دیگه چیه😅

بهش بگو دوست دارم راحت مستقیم چکشی یا اونم میگه می توو یا میگه مرسی که یعنی اون دوست نداره و تمام

البته اگه اعتماد به نفس و جنبه ی نه شنیدن داری و خودتو نمیبازی

الان من فهمیدم‌اونوقت اون بااین آی کیو نفهمه؟اگه عکس العمل نشون نداد بی خیالش شو

یا خدااا واقعا تابلوئه؟ سرشو آورد بالا نتونستم نگاهش کنم پا شدم صندلیم عوض کردم اونشب دعوا کرده بود سعی کردم آرومش کنم ولی بعدش واقعا نتونستم حتی نگاهش کنم