2777
2789
عنوان

تلخ ترین حقیقت

377 بازدید | 28 پست

سلام تلخ ترین حقیقتی ک من فهمیدم اینه ک تو خونه کنار پدر مادر بد از ی سنی جا نداری چون پیرتر میشن و اعصابشون ضعیف تر میشن و وقتی میبینن همه همسنات رفتن نگرانت میشن و کلا همه جوره دیگ اون جایگاه و احساس امنیت و ارامش و دوست داشته شدن رو نداری تو خونه و کم‌کم طردت میکنن واسه شمام پیش اومده ؟احساسش کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این احساسو نکردم

ولی مثلا خجالت میکشم که با این سنم بابام باید خرجمو بده🥲

کاش میشد به دانشجوها یه خقوقی بدن برای هزینه ی تحصیلشون

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اره متاسفانه قبلا حسش کردم

احساس کردی دیگ مادرت اون قدر بزرگ و امن نیست؟ ی جورایی واقعا بد از ی سنی ک ازت بگذره جایگاهی نداری تو خونه به عنوان فرزند و خودت باید بزرگ سال خونه دیگه ای باشی؟انگاری واقعا باید پیش بیاد مثل بچه ای که باید بره مدرسه و وقتی نره چه بلاهایی سرش میاد

نه این احساسو نکردم ولی مثلا خجالت میکشم که با این سنم بابام باید خرجمو بده🥲 کاش میشد به دانشج ...

این احساس بد از دانشجو شدن و بالای ۲۵_۳۰سال اتفال میوفته با اینک منم سنم کمه اما درکش کردم

این احساس بد از دانشجو شدن و بالای ۲۵_۳۰سال اتفال میوفته با اینک منم سنم کمه اما درکش کردم

من سنم نیاز نیست۱۹سالمه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من ۱۸ سالمه میخوام نامزدیمو به هم بزنم مامانم میگه من پشتتم حتی اگر هیچ وقت نخوای ازدواج کنی اینده ر ...

به حرفا خیلی اعتماد نکن ممکنه تا ۱۰سال اره همینقد محکم پشتت باشه اما بدون هم در خوشبختی میاد سمتت قبل این احساس با ی ادم خوب میری یا میمونی و یا بدبخت میشی زندگی همینه

خیلی درکت میکنم ، داشتم به همین فکر میکردم ولی حتی کسی نیست باهاش حرف بزنم  اینجاهم که تا حرف ...

احساس اضافه بودن نیستا یکمم هست اما انگار کار طبیعت و زندگی و بیشتر همون شیوه زندگی حیوناس ما خیلی جاها شبیشونیم