الیزابت_بیگم مدیر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 عنوان I have English question! please come in | مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 23 پست پیشاپیش تشکر🙏🏻 ترجمه اینا👈🏻 catching up with a friendWe had alot of catching up to do=? 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه 1401/07/30 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 عزیزم بعد از سوالات wh چون گذشته هم هست باید did بذاری آره سوال منم همینه تواین مکالمه شنیدمش 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
baharkhanumoooo عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 913 آره سوال منم همینه تواین مکالمه شنیدمش این چه برنامه اییه؟ لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
baharkhanumoooo عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 913 از نظر گرامری جملش درسته؟ فککنم اره لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 این چه برنامه اییه؟ English speak practiceاسمش 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 فککنم اره پس احتمالا چون مکالمه است میشه استفاده کرد 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
baharkhanumoooo عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 913 English speak practice اسمش ارکجا میشه دانلود کرد؟روش کارش چیه؟ لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 ارکجا میشه دانلود کرد؟ روش کارش چیه؟ من خیلی وقت پیش از گوگل پلی دانلود کردماینجوریه که یه conversation میخونه برات ،یه بخش هم داره که سوال از همون چیزیه که خونده برات ی بخشم تمرین 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه
baharkhanumoooo عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 913 من خیلی وقت پیش از گوگل پلی دانلود کردم اینجوریه که یه conversation میخونه برات ،یه بخش هم داره که ... مرسی عزیزم لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
الیزابت_بیگم مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 5561 مرسی عزیزم 🌷🥰 🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر" یکی هم بود عکس پروفایل من بود کاش عوض کنه