2777
2789

شما کم میای سایت ؟

یا من کم می‌بینمت؟

😂😂

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسخرم نکننن😂

ن بابا مسخره کجابود

جدی میگم

کم پیدایی؟

(البته اگه حافظت من قوی باشه و همه اونایی که میبینی رو با جزییات یادت بمونه)

منو یادته؟⁦☺️⁩

🎀:°•❀°━━━━┓                                                                     𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ.                                                       ┗━━━━°❀•°:🎀.                                                      I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
ن بابا مسخره کجابود جدی میگم کم پیدایی؟ (البته اگه حافظت من قوی باشه و همه اونایی که میبینی رو ب ...

نه بابا بیس چاری پلاسم اینجا 😂

میبینم یه وقتایی کامنت میذاری ولی اینکه کی بودی

حالا خودت را معرفی بنما

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
نه بابا بیس چاری پلاسم اینجا 😂 میبینم یه وقتایی کامنت میذاری ولی اینکه کی بودی حالا خودت را معرفی ...

من شما رو با اسمو اینا که نمیشناسم⁦🤷🏻‍♀️⁩

فقط از روی کاربری و امضات میشناسمت 😅

من شما رو با اسمو اینا که نمیشناسم⁦🤷🏻‍♀️⁩ فقط از روی کاربری و امضات میشناسمت 😅

هان خب منم از رو همین 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
هان خب منم از رو همین 

خب حالا میشه بیشتر بگی بشناسمت 🙂

خب حالا میشه بیشتر بگی بشناسمت 🙂

چه بگویم

شما از خودت بگو تا من ببینم چی بگم