lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان حوصلمممم 72 بازدید | 12 پست بیاین یه بازی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/07/30 | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
all_of_us_are_dead عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 3517 شما کم میای سایت ؟یا من کم میبینمت؟😂😂 🎀:°•❀°━━━━┓ 𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ. ┗━━━━°❀•°:🎀. I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 شما کم میای سایت ؟ یا من کم میبینمت؟ 😂😂 مسخرم نکننن😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 اومدم یه بازی پیشنهادم باید بدین 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
all_of_us_are_dead عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 3517 مسخرم نکننن😂 ن بابا مسخره کجابودجدی میگمکم پیدایی؟(البته اگه حافظت من قوی باشه و همه اونایی که میبینی رو با جزییات یادت بمونه)منو یادته؟☺️ 🎀:°•❀°━━━━┓ 𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ. ┗━━━━°❀•°:🎀. I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 ن بابا مسخره کجابود جدی میگم کم پیدایی؟ (البته اگه حافظت من قوی باشه و همه اونایی که میبینی رو ب ... نه بابا بیس چاری پلاسم اینجا 😂میبینم یه وقتایی کامنت میذاری ولی اینکه کی بودیحالا خودت را معرفی بنما رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 کمک کمک چی رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
all_of_us_are_dead عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 3517 نه بابا بیس چاری پلاسم اینجا 😂 میبینم یه وقتایی کامنت میذاری ولی اینکه کی بودی حالا خودت را معرفی ... من شما رو با اسمو اینا که نمیشناسم🤷🏻♀️فقط از روی کاربری و امضات میشناسمت 😅 🎀:°•❀°━━━━┓ 𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ. ┗━━━━°❀•°:🎀. I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 من شما رو با اسمو اینا که نمیشناسم🤷🏻♀️ فقط از روی کاربری و امضات میشناسمت 😅 هان خب منم از رو همین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
all_of_us_are_dead عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 3517 هان خب منم از رو همین خب حالا میشه بیشتر بگی بشناسمت 🙂 🎀:°•❀°━━━━┓ 𝗧𝗛𝗘 𝗟𝗜𝗧𝗧𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗡𝗖𝗘👼:ɪ'ᴠᴇ ʜᴇᴀʀᴅ ᴛʜᴀᴛ ʜᴜᴍᴀɴ ᴀʀᴇ ɴɪᴄᴇ ᴊᴜsᴛғʀᴏᴍ ᴀ ʟᴏɴɢ ᴅɪsᴛᴀɴᴄᴇ, ʜᴏᴡ ʟᴏɴɢ?𝗧𝗛𝗘 𝗙𝗢𝗫🦊: sᴏ ʟᴏɴɢ ᴛʜᴀᴛ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ɴᴏ ᴍᴏʀᴇ sᴇᴇ ᴇᴍ. ┗━━━━°❀•°:🎀. I ʟᴀᴜɢʜ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴛᴏ ᴍᴀᴋᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ᴄʀʏ🙂
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 خب حالا میشه بیشتر بگی بشناسمت 🙂 چه بگویمشما از خودت بگو تا من ببینم چی بگم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)