2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه؟!

1099 بازدید | 74 پست

امروز میگه همکارم، خانومش خیلی باهاش راه میاد. تازه یه بچه مریض داره و با ۳ تا بچه رانندگی هم نمیکنه و همکارم هم همش ماموریته،

تولد خانومش رو یادش رفته، بعد باهم دعواشون شده، گفته خب حالا پاشو شام بریم بیرون. خانومه هم گفته نمی‌خواد بذار پولش رو پس انداز کنیم.

شوهرم میگف بهش گفتم خوش بحالت چه زنی داری.

.

ما ماهی یبار نهایتا شام میریم رستوران، ماهی یکبارم شاید کبابی چیزی از بیرون بگیریم.

.

یه تایمی خیلی بینهایت به خودم سخت گرفتم تا تونستیم پس انداز کنیم و زمین و یه ماشین خوب بخریم.ولی در نهایت شوهرم گفت خودم کار کردم خریدم و همه چی برای خودمه.منم ازون روز دیگه با خودم عهد بستم تا جایی که ممکنه راحت زندگی کنم.

الآنم سرکار میرم خرج خودمو که خودم میدم.

واقعا دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم

حق ندارم ناراحت شم برای حرفاش؟

سلام دوست گلم🙃

محلش نده عزیزم  تازه  شما هم ‌ماهی ی بار دوبار اصلا  زیاد نیست‌ آشپزی نکنید 

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه زندگی ها رو با هم مقایسه کرد

هر کس برای خودش حد و مرزی قائله تو سبک زندگیش

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بدعادت کردی می خواد برگردی به اون روزا من استوره خساست بودم شوهرم کاری کرد که میگم کاش جمع نمی کردم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اصلا خودت برو رستوران با بچه هات بعد بهش بگو تو رو نبردیم ک پولش رو جمع کنیم😎😂

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
والا ما اصلا رستوران نمیریم هیچ شوهرم اصلا مارو بیرون نمیبره اگر هم ببره حتی اب هم نمیخره

اینا هم بقیه خونوادشون این مدلی مثل شوهر شما هستن. منم چون از یه فرهنگ دیگه بودم شوهرم مثلا باهام راه میاد ولی تحت فشار هم هست مثل اینکه. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سلام دوست گلم🙃

من ۳ ماه پیش یه سقط داشتم.شوهرم دیشب بهم میگه اگع با یکی دیگه بودی شاید بعد سقطت طلاقت میداد ب حدی ناراحت شدم .کلی گریه کردم البته بعدش شوهرم خیلی معذرت خواهی کرد ولی چه فایدع.