homashiri مدیر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2251 عنوان موی زائد چونه | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست سلام دوستان خوب هستید ببخشید من جدیدا یه موی زائد روی خط فکم درومده هی میکنم دوباره درمیاد راه حلی هست دیگ این درنیاد و بیشتر نشه پریودام منظمه من نمیدونم این چیه چیکار کنم راهی هست دیگه اینا درنیان . خدا♥️ 1401/07/30 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2719 اها یعنی ازمایش هورمونی ندادید فقط تیرویید دادید؟ همین؟ واقعا نمیخام برم قاطی اون داروهای شیمیایی دک ... اگه لک بینی داری حتما آزمایش بده. الان مشکل هورمونی زیاد شدهچاره ای نیست زودتر بفهمی اقدام کنی بهتره. البته انشاءالله مشکل خاصی نباشه خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
homashiri مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2251 اگه لک بینی داری حتما آزمایش بده. الان مشکل هورمونی زیاد شده چاره ای نیست زودتر بفهمی اقدام کنی بهت ... نه والا الان مرتب تاریخ خودم پریود میشم گفتم ک استرس شدید داشتم و خیلی کم تحرکم اصن تکون نمیخورم ازون تنبلها هستم😁 خدا♥️
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2719 نه والا الان مرتب تاریخ خودم پریود میشم گفتم ک استرس شدید داشتم و خیلی کم تحرکم اصن تکون نمیخورم ازو ... خب خداروشکر که دیگه مشکلی نداری. ورزش واقعا رو بدن خانم ها تاثیر داره حتما باشگاه برو و ادامه بده. موفق باشی خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
homashiri مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 2251 خب خداروشکر که دیگه مشکلی نداری. ورزش واقعا رو بدن خانم ها تاثیر داره حتما باشگاه برو و ادامه ... مرسی از جواب دهید عزیز دلم خدا♥️
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9870 برای من روی چونه ام خیلی زیاد بود سیاه و ضخیم و زیاد لیزر کردم چندساله خداروشکر کلا نیست و نابود شدن ... میشه لطفا بگید چه با چه دستگاهی لیزر کردید؟ چند جلسه طول کشید تا نتیجه داد؟ نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»