2777
2789
عنوان

موی زائد چونه

192 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوب هستید 

ببخشید من جدیدا یه موی زائد روی خط فکم درومده هی میکنم دوباره درمیاد راه حلی هست دیگ این درنیاد و بیشتر نشه پریودام منظمه من نمیدونم این چیه چیکار کنم راهی هست دیگه اینا درنیان .

خدا♥️

یه دونه؟؟؟ اگر مثل من ریش داشتی چیکار میکردی!

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من روی چونه ام خیلی زیاد بود سیاه و ضخیم و زیاد لیزر کردم چندساله خداروشکر کلا نیست و نابود شدن

ولی برای اطلاعاتت میگم ممکنه مشکل هورمونی داشته باشی اما پریود منظم باشه، فقط باید آزمایش بدی که مطمئن بشی

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
برای من روی چونه ام خیلی زیاد بود سیاه و ضخیم و زیاد لیزر کردم چندساله خداروشکر کلا نیست و نابود شدن ...

والا میترسم برم دکتر برای این چیزا اینقد قرص داروی شیمیایی میدن بدن بهم میریزه میخام برم باشگاه اینا دیگه هورمونام تنظیم بشه یه مدت خیلی زیاد استرس داشتم

خدا♥️
برای من روی چونه ام خیلی زیاد بود سیاه و ضخیم و زیاد لیزر کردم چندساله خداروشکر کلا نیست و نابود شدن ...

مال شما ب مرور زیاد شد یا مث من یدونه بود یا اینک کلا زیاد درومد از اول من خیلی نگرانم ازین بابت نمیدونم بدم میاد ازش

خدا♥️

و اینک مال من زیر چونه م نیس کنار خط فکم هست اونطرف تر چونه م 

خدا♥️
مال شما ب مرور زیاد شد یا مث من یدونه بود یا اینک کلا زیاد درومد از اول من خیلی نگرانم ازین بابت نمی ...

تا قبل ۲۰ سالگی که اصلا موی ضخیم نداشتم بعدش متوجه ۲_۳ دونه شدم. با موچین میکندم زیاد شد طوری که چونه ام به سیاهی میزد

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
تا قبل ۲۰ سالگی که اصلا موی ضخیم نداشتم بعدش متوجه ۲_۳ دونه شدم. با موچین میکندم زیاد شد طوری که چون ...

منم با موچین دوبار هست میکنم نکنه زیاد کنه موچین وای خدا .مشکل شما چیبود

خدا♥️
و اینک مال من زیر چونه م نیس کنار خط فکم هست اونطرف تر چونه م 

برای من دقیقا زیر چونه بود 

منم با موچین دوبار هست میکنم نکنه زیاد کنه موچین وای خدا .مشکل شما چیبود

من اون موقع که رفتم لیزر پریودام منظم بود. ولی آزمایش کم کاری تیروئید نشون داد البته خفیف که دارو نمیخوردم

ولی لیزر جواب داد

من اون موقع که رفتم لیزر پریودام منظم بود. ولی آزمایش کم کاری تیروئید نشون داد البته خفیف که دارو نم ...

اها یعنی ازمایش هورمونی ندادید فقط تیرویید دادید؟ همین؟ واقعا نمیخام برم قاطی اون داروهای شیمیایی دکتر زنان بشم چون یبار رفتم با وجود اینک مجردم فقط استرس داشتم گفتم پریود هستم یکم لک دارم قرص جلوگیری داد همون دوماه بدنمو بهم ریخت پنج دونه مصرف کردم نابودم کرد دوماه دیگ نمیخام برم بخدا

خدا♥️
اها یعنی ازمایش هورمونی ندادید فقط تیرویید دادید؟ همین؟ واقعا نمیخام برم قاطی اون داروهای شیمیایی دک ...

نه مشکل دیگه ای نداشتم من هرسال چکاپ میرفتم. سونو میرفتم که کیست و ... نداشته باشم. خداروشکر سالم بودم

ازون روزا ۷ یا ۸ سال گذشته. سال پیش کیست داشتم رفع شد اون موقع کیست و اینا نداشتم