2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماهه بدنیا اومده .بارداری عالی داشتم روزای خوب وشاد .هواداری شوهرم.خیلی خوب بود‌.اما الان دچارافسردگی بعدزایمان شدم کاش این روزا زودتر بگذره خیلی سخته 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
تهوع بشدت اذیتم میکنه ولی خب شیرینه

تهوعش با قرص هم بهتر نمیشه؟؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

اخ نگم برات من دوتاشو دارممممم،یکی دوماهه یکی دوسال و ۸ماهه دست و پان بهم گره مبخورت گاهییییی ولی عاشققققشونم یهو باهم گریه میکنن باهمم پی پی نیکنن مسابقه گذاشتن🙄🙄🙄🥺🥺

دو ماه و هفت روزه زایمان کردم، کلی هوس میکردم، بیشتر ترشیجات، همسرمم فوری تهیه می‌کرد، شب بیداریاش سخت بود، زایمانم راحت نبود ولی بهترین تجربه زندگیم بود، اونجا هم کلی همسرم هوامو داشت، بعد زایمان شب بیداریاش سخت بود، بازم همسرم چند ساعتی می‌خوابید، بیدار میشد بچه رو نگه می‌داشت من بخوابم. 

الان پسرم بهتر شده و همسرم تنبل تر😁