من تو 39 هفته ام امروز معاینه شدم مثل اینکه همون ی فینگرم و فعلا شرایط زایمان ندارم سری قبلی ماما میگفت دهانه رحمت نرمه امروز میگفت ضخیمع نمیدونم گیج شدم ورزش و پیاده روی دارم
پسرا معمولا دیرتر به دنیا میان.هفته چهل یا چهل ویک
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
یه تاپیک جامع درباره زایمان طبیعی و راهکاراش هست اونا رو بخون(زایمان طبیعی پس از سزارین) سرچ کن تو نت
قشنگ توضیح داده، قرص گل مغربی و خیلی گفتن خوبه
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من میخوام سز کنم چون تحمل دردو ندارم خدا بهت قوت بده
سزارین هم بعد عمل درد داری،هم اتاقیم سزارين بود بعدازعمل آوردن گذاشتنش رو تخت بعدزیرپاش کلی مسما،سوند وصل بود بهش،ادرارشو دیدم نتونستم ناهاربخورم،بعد از درد زیاد نمیتونست به بچه شیرده،مامانش به زور سینه رو گذاشت دهن بچه، بعدم مامانش دراز کش شیاف زد براش،
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین