2777
2789
عنوان

من یه

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودم زیاد ازش خوشم نمیاد این که بگم خیلی کشته مرده اون هستم ولی از تنهایی خسته شدم 

نچ ببین،خداییشا تنهایی سگش می‌ارزه به رل و این بساطا،اگه زندگیت هیجان نداره برو کلاسی چیزی ثبت نام کن،آشپزی،خیاطی یاد بگیر🦦

دنیا همه هیچ؛و اهل دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ...
پس چجوری رفتار کنم که خودش بیاد جلو

بخدا اصلا تجربه ندارم نظرم رو که بالا خوندی 😂😂 

ولی من باشم در هر حالتی دوست دارم خودم باشم این از همه جذاب تره آدم ناخودآگاه میفهمه یکی داره براش نقش بازی میکنه ولی خودت باشی و بی خیال جلب توجه خیلیییی بیشتر به دل میشینه اون هم اگر بخوادت میاد جلو 

امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیافته 

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
ممنون از راهنماییت

قربونت عزیزم بد به دلت راه نده ها ولی بذار یک چیزی که یادم اومد رو بهت بگم که نگاه پسر ها رو خیلی جدی نگیری بعضیاشون عادت دارن به یکی زل میزنن 

من یکبار رفته بودم آزمایش بدم بعد تازه ۱ ساعت از خواب بیدار شده بودم چون هورمونی بود گفت باید ۱ ساعت دیگه منتظر بمونی همون لحظه که اومدم دستم رو بالا برنم یک پسره توی آزمایشگاه کار میکرد توب اتاق روبرویی از پنجرش من رو دید چشمت روز بد نبینه من اومدم توی سالن این هم اومد پشت در که نمونه ها رو میذارن نشست درش هم شیشه ای بود کل این یک ساعت رو زل زد به من😂😑💔 حالا من رو اگر ببینی بدون یک ذره آرایش و چادر می پوشم هیچ رفتاری هم نمی کنم جلب توجه کنه بعد هی خودم رو با گوشی سرگرم می کردم میدیدم باز داره نگاه میکنه می‌خواستم برم گفتم بذار شاید حرفی داره حرفش رو که گفت بگم قصدش رو ندارم رها شه حداقل دیدم نه کلا چشم برنمیداره دیگه ۱۰ دقیقه آخر رفتم توی حیاط تا نوبتم بشه و این طرف هم هیچ قصدی نداشته ظاهرا.😂😂😂

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️