سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
واسه من ک اینجوری بود اول رفتم جای ک عقد کردم گفتم میخام مهریه بزارم اجرا ی نامه داد رفتم ثبت احوال. دیگه ثبت احوال ی نامه داد واسه راهنما رانندگی ک ماشینش توقیف کنن ی نامه زد واسه محل کارش یک سوم حقوق بهم بدن. خود ثبت احوال هم استعلام گرفت واسه اینکه ملک برنامش هست یا ن
وقت میبره اول که اداره ثبت باید بری بزاری اجرا 10 روز وقت میبره که جوابش بیاد ممنوع الخروجم میتونی بکنی بعد میری دادگاه درخواست میدی برای اجرای مهریه اونم که یه سالی طول میکشه
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اگه مشکلت جدی نیست و قابل حل هست اصلا طرف دادگاه و... نرو ولی اگه خدایی نکرده جدیه اول از طریق اداره ثبت اسناد اقدام کن نامه توقیف حساب و.... رو بگیر سریع نامه میدن
لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید