2777
2789
عنوان

شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟

134 بازدید | 19 پست

ی ماه دیگه عروسی پسرعممه (مثل داداشمه) 

شوهرم میگه بجای خرجای عروسی و پول بلیط ولباس وسالن بیا ی اتاق قشنگ برا دخترا اوکی کنیم 😔

خیلی ناراحتم ودودلم نمیتونم از دوتاش بگذرممم شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه دوم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

متوجه نشدم 

یعنی میخواهین نرید عروسی بجاش بدید برای اتاق دخترا ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

اخه این دوتا چیزی نیست که بشه از یکی بخاطر دیگری گذشت! 

شوهرت خودش عروسی براش مهم نیست اینجور میگه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
دخترام دیگه  چرا دارن ولی خیلی ساده اس میخوام کلا دکورشو عوض کنم

خب عروسی برو . با هزینه کمتر .

بقیش رو بده دکور اتاق قسطی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عروسی رو برو ب دلت نمونه 

اتاقا هم پولشون جور میشه بالاخره اینجور نمیمونن

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
اخه این دوتا چیزی نیست که بشه از یکی بخاطر دیگری گذشت!  شوهرت خودش عروسی براش مهم نیست اینجور ...

اررره اصلا براش مهم نیست اصلااا 

تازه بهشم گفتم میگه اره خب بخاطر 4-5ساعت این همه خررج

من باشم عروسی و انتخاب میکنم 

دکور اتاق ممکنه چند ماه بعد باز جور شه ولی اون که مثه داداشته فقط یه بار داماد میشه نری یه عمر همش حسرت میخوری چرا نرفی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
عروسی رو برو ب دلت نمونه  اتاقا هم پولشون جور میشه بالاخره اینجور نمیمونن

پول که داره ولی چون عروسی اصلا براش مهم نیست اینو میگه 

شوهر من حاضره عروسی برادرشم نره