2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم کاذب ندارن من تو یه روز با سه مارک مختلف زدم همشون حاله انداختن عین هم

منم هاله انداختم با مدیکور و روژان اما بیشتر از دو دقیقه شد مثلا روژان يه ربع بعد🥹

مديكور قبلا خيلي خوب بود الان چند وقته من ميزنم قشنگ هاله پررنگ ميزنه اما كاذب نميدونم چرا

ويتاساين و روژان كاستي هم اصلا نخريد 😔

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
چرا؟ اونام کاذبن؟

بله ويتاساين افتضاح هست خيلي 

قبلا خيلي خوب بود اما الان اب ميريزي مثبت ميشه بخدا خودم امتحان كردم چند بار من تا ازمايش كشيده اما منفي بود حتي بي بي چك مسعول ازمايشگاه ديده ميگفت امكان نداره شايد ما اشتباه كرديم در اين حد مثبت بوده😂

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
مديكور قبلا خيلي خوب بود الان چند وقته من ميزنم قشنگ هاله پررنگ ميزنه اما كاذب نميدونم چرا ويتاساين ...

امپول hcg استفاده کنی یا اخیرا سقط داشته باشی می‌تونه کاذب نشون بده

نه عزيز هيچكدوم نبود فقط هم منم نبودم تو همين ني ني سايت بچه ها تحربه مشابه من دلشتن همه چي تقلبي شده بخدا به هيچي نميشه اطمينان كرد

الان دوتا مديكور باهم تست زدم يكي هاله داره يكي منفي همزمان واقعا نمبدونم چي بگم 😔😔😔