امروز معلم شیمی ازمون درس و میپرسید هیچکس پا نشد بره من رفتم ۱۷ و نیم گرفتم بعد به دوستم گفتم آخیش دفعه دیگه ازم نمیپرسه برگشت گفت خب بابا ۱۷ و نیم گرفتی دیگه!
من از نظر خودم خوب بود اون اونطوری گفت میخوام بزنم زسر گریه🥺
😐 🥴 🙄 😑 \|/ \|/ \|/ \|/ \ / \ / \ / \ / آدم وقتی تو نی نی سایته👆 اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ببین تمام تلاشتو به کار ببر برای درس خوندن و نمره گرفتن امااا وقتی کم شد یا اونجوری که میخواستی نشد نه ناراحت شو نه غصه بخور چون این نمره ها چند سال دیگه برات اصلا اهمیت نداره
کاش یکی بود موقع گریه هاممیومد کنارم میگفت: مگه من مردم که تو گریه کنی؟ بعدمنم بگم تو سگ کی باشی😐.نمیدونمچرا اعصاب ندارم😐😂
لطفا اگه میخوای تو کنکور و کلا درست موفق بشی با کسی دوست نشو تا زمانی که مطمئن بشی با موفقیت و خوشحالی تو خوشحال میشه نه نمره ی بدی نیست تلاشتو بیشتر کنی بهترم میاری
fIVe🩵... جهانی که ایجاد کردهایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر ندادهایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)