2777
2789
عنوان

مژه بکارم؟🤨

313 بازدید | 23 پست

دلم می‌خواد یه تغیبراتی توی ظاهرم ایجاد کنم بیشتر به خودم برسم...

میخوام از مژه شروع کنم با اینکه مژه هام خیییلی بلندن ولی اینایی رو که مژه کاشتن میبینم خیلی خوشم میاد😅 زیبایی بیشتری داره نسبت به مژه طبیعی

کسایی که تجربه کاشت دارن هم بگن راضی بودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من نکار ؛خودت باش!!!

مگه نمیگی مژه های خودت بلندن!

قصد جسارت ندارم ولی من گاهی اوقات میبینم بعضی آدما هی به اینورو اونورشون  ور میرن احساس میکنم از اعتماد بنفس نداشتن و عقده ای بودنشونه!!😅😅😅🥴🥴🥴🥴

مژه خودت رو خراب می کنه  به نظرم فیشیال پوست بکن  موهات رو رنگ کن  چند تا پالت آرا ...

اینجور گفتین منصرف شدم دیگه از کاشت 

فشیال هم میکنم خیلی خوبه😍👌

رنگ مو عاشق مشکی ام همیشه مشکی میزارم😋

[QUOTE=256288155]اره خیلی قشنگه من دوسه ماهی یه بار میزنم دیگه نیاز به آرایش هم نداری راحت میشی همیش ...

بستگی داره کجا بزاری من ۷۰۰میزارم ولی بهترین مواد و چسب و استفاده میکنه تقریبا یک ماه ونیم میمونه 

اینجور گفتین منصرف شدم دیگه از کاشت  فشیال هم میکنم خیلی خوبه😍👌 رنگ مو عاشق مشکی ام همیشه م ...

ارره این تغییر ها بیشتر به چشم میاد برای شما که خودت مژه ات خوبه 

من خودم. ماه پیش حس الان تو رو دارم 

خودم. مژه هام خوبه با اینکه صافه ولی یکم که ریمل می کشند بهش یه فرم. خیلی قشنگی میشه دلم نیومد خرابش کنم 

رفتم ناخن کاشتم 

فیشیال کردم 

دو تا رژ لب خریدم و کرم 

کلا بهتر شدم

بنظر من نکار ؛خودت باش!!! مگه نمیگی مژه های خودت بلندن! قصد جسارت ندارم ولی من گاهی اوقات میبینم ب ...

نه اتفاقا ربطی به عقده نداره😂 هرچیزی که به پیشرفتت کمک کنه خیلی خوبه این پیشرفت حتی میتونه ظاهری باشه! مثلا یکی دماغشو عمل میکنه چون باعث میشه چهرش زیباتر از چیزی که هست بشه این خودش یجور پیشرفت تو ظاهره

حالا یکیم مژه میکاره یکیم رنگ میزاره و...

به نظرم اینکه شلخته و همیشه نامرتب باشی نشان از افسردگی و دوست نداشتن خودته کلا 

چون ادمی که خودشو دوست داره برای خودش وقت میزاره و به خودش میرسه😌👌