neginalipur مدیر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 540 عنوان کاشت یا ژلیش؟ | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست اقا موندم تو دوراهی😂🤦♀️ به نظرتون کدوم قشنگ تر و با کلاس تره؟ناخنامو کاشت کنم یا ژل پولیش؟ یا ناخنای خودمو یکم حجم بدمو ژل پولیش کنم؟ که میشه ژل پولیش روسیاینم بگم ناخنام کلا کوتاهه😑و ناخنکارمم خودمم😂👌 1401/07/30 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neginalipur مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 540 چرا من هیچ کدوم رو دوس ندارم اگرم بخوام ناخن مصنوعی میزارم ناخن خودمم عادیه بعضی وقتا میگم نکنه خیل ... نه چرا عقب گلم منم اینجوری بودم دقیقا منتها این کاشت لعنتی یجوریه یبار انجام میدی معتادش میشی😑😂🤦♀️
anshaliii عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 17171 نه چرا عقب گلم منم اینجوری بودم دقیقا منتها این کاشت لعنتی یجوریه یبار انجام میدی معتادش میشی ... واقعاً 😂😂 پس خوبه انجام نمیدم چون هی باید انجام بدم منم خیلی زود معتاد میشم😂 میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
neginalipur مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 540 این راسته ک میگن ناخن کارا وضعشون توپه؟ من عمم دیگه ناخن کار قدیمیه ۸ ساله، الان دیگه تدریس میککه فقط اره خیلی درامدش خوبه یعنی هفته ای ۷۰ تومن رو راحت درمیاره والا منم از خودش اموزش دیدم فعلا که تازه کارم دارم از جیب خودم میدم😂🤦♀️ تا ببینم بعد چی میشه
neginalipur مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 540 واقعاً 😂😂 پس خوبه انجام نمیدم چون هی باید انجام بدم منم خیلی زود معتاد میشم😂 اره دقیقا 😂
no__name__1 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 215 من عمم دیگه ناخن کار قدیمیه ۸ ساله، الان دیگه تدریس میککه فقط اره خیلی درامدش خوبه یعنی هفته ای ۷۰ ت ... ایشالا شما هم مثل عمه خانم پیشرفت کنی
neginalipur مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 540 ایشالا شما هم مثل عمه خانم پیشرفت کنی قربان شما خیلی تشکر❤