2777
2789
عنوان

تو هفته39

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 69 پست
دکترم هیچ هزینه ایی نگرفت  اگر تهرانی ادرسشو بدم البته بیمارستان خصوصی رفتم   که هزی ...

نه من مشهدم زایمانم کردم امروز ۲۳روز میشه طبیعی زایمان کردم ولی خب قبل زایمان  خیلی دنبال سزارین بودم ولی خب هزینشم زیاد بود دکترا هم قبول نمیکردن چون یه زایمان طبیعی قبلا داشتم ولی سر این خیلی ترس افتاده بود به جونم که خداروشکر بخیر گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون رو که هفته های آخر اگه حال مادر یا جنین مشکوک باشه میدن هفته ۴۱ یا ۴۲ آمپول فشار 

من زایمان اولم طبیعی بودم هفته ۳۹بچم وزنش خوب بود زیر نظر دکترم امپول زد فقد بیس دیقه اخرو زیاد درد کشیدم و تمام

حالا میگم خب شوهرم بنده خدا از این میترسه میگه جای بخیه عفونت نکنه یا خیلی اذیت نشم ولی در نهایت گفت ...

من بخیه جذبی داشتم انقدر تمیز قشنگه که ۲۸ روز گذشته جاش خیلی محو فقط معلومه که اونم کرم داد  میزنم بره    حموم کنی سشوار خشک کنی   اصلا عفونت نمیکنه    درد داشت بلاخره زایمانه ولی  از اونایی که طبیعی بودن من سر پا تر بودم چون بجم زردی گرفت و بیمارستان بستری شد  اونحا خانومایی که زایمان طبیعی بودن صحبت کردیم خیلی اذیت بودن   بخاطر بخیه اون پاینن 

ازه منم ماماهمراه گرفتم ک کل زایمان پیشم باشه وقتی دردام شدید شد میرم بیمارستان الکی نمیرم ک اذیت بش ...

منم دوس دارم دردامو تو خونه بکشم ولی میگم نکنه بیمارستان بگه چرا اینقدر دیر اومدی؟ بعضی وقتا یه ایرادای مسخره ای می گیرن

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
نه من مشهدم زایمانم کردم امروز ۲۳روز میشه طبیعی زایمان کردم ولی خب قبل زایمان  خیلی دنبال سزاری ...

عزیزم قدم نو رسیده مبارکتون باشه  خداروشکر که بخیر گذشت باز خوبه تجربه داشتی   

من بخیه جذبی داشتم انقدر تمیز قشنگه که ۲۸ روز گذشته جاش خیلی محو فقط معلومه که اونم کرم داد &n ...

چقدر عالی عزیزم ان شاءالله همیشه سلامت باشی؛ هم خودت هم نی نی جانت🥰

منم دوس دارم دردامو تو خونه بکشم ولی میگم نکنه بیمارستان بگه چرا اینقدر دیر اومدی؟ بعضی وقتا یه ایرا ...

وای به منم گفت چطور جرعت کردی تا این موقع بمونی توخونه ولی خب من نمیدونستم که اخرایه دردامه من فکر میکردم الان برن حتما میگن تازه ۳الی۴سانت باز شده بستریم کنن تازه ولی وقتی رفتم گفتن فول شده ببرین که الان میزاد😂

توروخدا یه کم منو دلداری بده😐😂 چطوری بود؟

سختی زایمان همون روزه میگذره. من همش ۳ یا ۴ ساعت درد کشیدم منم بچه اولم بود. درد زیاد اما اخراش دیگه درد نداشتم فقط باید زور طولانی زد. مراقبت از بخیه ها کمی سخته حداقل یکماه طول میکشه. اما الان خیلی راضی ام انگار که زایمان نکرده باشم. ان شاالله برای شما خیلی راحت باشه 💚

وای به منم گفت چطور جرعت کردی تا این موقع بمونی توخونه ولی خب من نمیدونستم که اخرایه دردامه من فکر م ...

😂😂😂😂 چه خوب؛ من نمیدونم دردم تا چ حدی شد برم؟ کاش منم فوووول بشم بعد برم؛ آدم تو خونه خودش ضجه بزنه راحت تره😂

دارم 😐توهرچی بگی من انجام میدم فایده نداره خواهر

بچچه داره به زبون بی زبونی میگه ولم کنین هروقت خدا بخواد میام بغلت 😊😍

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
سختی زایمان همون روزه میگذره. من همش ۳ یا ۴ ساعت درد کشیدم منم بچه اولم بود. درد زیاد اما اخراش دیگه ...

عزیزدلمی ممنون از دلگرمیت

خدا رو شکر ک نی نیت رو سالم بغل کردی🥰خدا حفظتون کنه