درد دارم مثلا دیشب درد شدید زیرشکم داشتم ک از خواب بیدارم کرد ولی امون از درد زایمان خسته شدم سنگینی و انتظار اذیتم میکنه روزی دوساعت پیاده روی دارم ورزشم میکنم دیگ باید چیکارکنم زایمان ب سراغم بیاد؟
دکترم هیچ هزینه ایی نگرفت اگر تهرانی ادرسشو بدم البته بیمارستان خصوصی رفتم که هزی ...
نه من مشهدم زایمانم کردم امروز ۲۳روز میشه طبیعی زایمان کردم ولی خب قبل زایمان خیلی دنبال سزارین بودم ولی خب هزینشم زیاد بود دکترا هم قبول نمیکردن چون یه زایمان طبیعی قبلا داشتم ولی سر این خیلی ترس افتاده بود به جونم که خداروشکر بخیر گذشت
حالا میگم خب شوهرم بنده خدا از این میترسه میگه جای بخیه عفونت نکنه یا خیلی اذیت نشم ولی در نهایت گفت ...
من بخیه جذبی داشتم انقدر تمیز قشنگه که ۲۸ روز گذشته جاش خیلی محو فقط معلومه که اونم کرم داد میزنم بره حموم کنی سشوار خشک کنی اصلا عفونت نمیکنه درد داشت بلاخره زایمانه ولی از اونایی که طبیعی بودن من سر پا تر بودم چون بجم زردی گرفت و بیمارستان بستری شد اونحا خانومایی که زایمان طبیعی بودن صحبت کردیم خیلی اذیت بودن بخاطر بخیه اون پاینن
منم دوس دارم دردامو تو خونه بکشم ولی میگم نکنه بیمارستان بگه چرا اینقدر دیر اومدی؟ بعضی وقتا یه ایرا ...
وای به منم گفت چطور جرعت کردی تا این موقع بمونی توخونه ولی خب من نمیدونستم که اخرایه دردامه من فکر میکردم الان برن حتما میگن تازه ۳الی۴سانت باز شده بستریم کنن تازه ولی وقتی رفتم گفتن فول شده ببرین که الان میزاد😂
سختی زایمان همون روزه میگذره. من همش ۳ یا ۴ ساعت درد کشیدم منم بچه اولم بود. درد زیاد اما اخراش دیگه درد نداشتم فقط باید زور طولانی زد. مراقبت از بخیه ها کمی سخته حداقل یکماه طول میکشه. اما الان خیلی راضی ام انگار که زایمان نکرده باشم. ان شاالله برای شما خیلی راحت باشه 💚