2777
2789
عنوان

تو هفته39

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زایمان اولمه هیچ تصوری بجز ترس ندارم؛ از طرفی م دیگه خسته شدم میگم فقط دنیا بیاد حالا ب هر روشی ک شد

کاش ماماهمراه میگرفتی و کلاس میرفتی اونوقت ترست هم میریخت

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
اصلا این نظر درست نیس..رابطه اواخر بارداری صدمه میزنه 

هیچ صدمه ای نمیزنه اتفاقا دکترا توصیه میکنن رابطه برقرار کنن که دهانه رحم نرم بشه بچه ک تو رحم و کیسه آبشه مگر اینکه دکتر منع کرده باشه

نه امپول میزنن یا قرص زیر زبانی میدن یا کیسه اب رو پاره میکنن که دردات شروع بشه

میدونم من دوست ندارم تاجایی ک ممکنه اینداکشن بشم سعی میکنم زایمان فیزیولوژیک داشته باشم 

بستری کردن وقتی درد نداری خیلی بده واقعا آدم عذاب میکشه اصلا دوست ندارم

اره بابا بری اونجا فقط صدایه سروصدایه دبگران وگوش گنی ترست بیشتر میشه من همه دردامو توخونه کشیدم رسیدم بیمارستان تا معاینه کرد گفت فول شده سریع بردنم اتاق زایمان دخترم به دنیا اومد

منم شوهرم میگفت طبیعی رفتم دکتر  دکتر گفت  کدومو میخوای شوهرم گفت طبیعی دکتره نگاه کرد گفت ...

حالا میگم خب شوهرم بنده خدا از این میترسه میگه جای بخیه عفونت نکنه یا خیلی اذیت نشم ولی در نهایت گفت تصمیم گیرنده خودتی 

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕
شما این همه فعالیت دارین؟من دکترم گفت استراحت کن ،پیاده روی نداشته باش ،حموم دیر به دیر برو،آمپول پر ...

واا الان چ وقت امپول پروژسترونه؟ الان دیگ باید پیاده روی داشته باشی ک زایمانت راحت باشه 

چه خوب هزینش چقدر شد؟ دکتر خودشم هزینه ای چیزی گرفت؟

دکترم هیچ هزینه ایی نگرفت  اگر تهرانی ادرسشو بدم البته بیمارستان خصوصی رفتم   که هزینه فقط سز ۱۶ تومنه  دکترمم فقط همون بیمارستانه  

اره بابا بری اونجا فقط صدایه سروصدایه دبگران وگوش گنی ترست بیشتر میشه من همه دردامو توخونه کشیدم رسی ...

ازه منم ماماهمراه گرفتم ک کل زایمان پیشم باشه وقتی دردام شدید شد میرم بیمارستان الکی نمیرم ک اذیت بشم

هیچ صدمه ای نمیزنه اتفاقا دکترا توصیه میکنن رابطه برقرار کنن که دهانه رحم نرم بشه بچه ک تو رحم و کیس ...

یه دکتر کانادایی تو اینیستا هم اینو منع کرده احتمال خونریزی و پاره شدن جفت یا بند ناف داره که باعث میشه خون تو کیسه اب بره و بچه اشتباه خون کثیف رو تغذیه کنه