2777
2789
عنوان

چجوری چاق بشیم؟؟

121 بازدید | 18 پست

۱۹ سالم رو تموم کردم وزنم ۵۶ کیلو هست😑

میگم تیروئید کم کار هم دارم و دارو مصرف میکنم می‌تونه بخاطر تیروئیدم باشه؟ 

خیییلیییی دلم می‌خواد وزن اضافه کنم و حداقل ۶۰ بشم حالم از لاغری بهم میخوره دیگه چه روش‌هایی رو می‌شناسید که سریع چاق بشم؟ خودم که می‌خوام قرص فت فست رو بگیرم اشنا ها استفاده کردن خیلی تاثیر داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به گفته دکتر اختری ساعت ۵ عصر تا ۱۱ و ۱۲ شب کربو هیدرات بیشتر مصرف کن .حتما جاق میشی.اگه اشتها نداری مولتی ویتامین مینرال هم بخور انشالله نتیحه میگیری.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
دکتر گفت وزنت نسبت به سنت پایینه🤦‍♀️ قدم ۱۶۲

مطمعنی پر کار نیست تیروییدت؟

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
من شنیدم پرکار باعث لاغری میشه😂 اما من با کم کار لاغرم😐  قرصه نتیجه داد برات؟

اول صورتم چاق شد ک دوس نداشتم ادامه ندادم بشدت اشتهات باز میشه و‌وقت وبی وقت باید بری دستشویی منکه شبا خواب نداشتم تا صبح ده بار بیدارمیشدم

مطمعنی پر کار نیست تیروییدت؟

سه بار ازمایش دادم بار اول اومد پرکار 

دکتر بهم گفت یه ازمایشگاه بهتر برو ازمایش بده دوباره 

دادم ایندفعه اومد کم کار😑😐

دوباره دکترم گفت چون دوتا جواب متفاوته مشکوک تر شد یبار دیگه ازمایش بده 

ماه پیش دادم و دوباره اومد کم کار

الان هم چند روزیه دارم داروی کم کار رو میخورم در حالیکه کلااااا علائم پرکار رو دارم🤦‍♀️

دکتر گفت وزنت نسبت به سنت پایینه🤦‍♀️ قدم ۱۶۲

کدوم دکتر؟😐

من ۴ سانت کوتاه ترم ۴۸ کیلوام

خوبم ولی ۵۴ و ۵۵ برسم عالی میشم

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤