2777
2789

پسرم تقریبا شونزده ماهشه یازده تا دندون داره. از اول زیاد خوب غذا نمیخورد ولی من با گوشت کوب له میکردم و میدادم بهش. یهو دو هفته ست دیگه اصصصصلا نمیخوره یذره بربری یا نون لواش خالی در حد یه کف دست میخوره. دارم دق میکنم. دکتر بردم گفت شربت اشتها نمیشه داد چون زیر دو ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیشه داد هیچ پیشنهاد دیگه ای نداد ؟ یعنی اینقدر گاو بوده دکتره 

گفت حساس شدی نسبت به غذاش متوجه شده یه مدت باید بیخیالش بشی گشنه بشه میخوره ولی اصلا گشنه نمیشه بشه هم در حد یه بند انگشت نون خالی میخوره و تموم. فقط یکم شیر میخوره

نه خیلی متنوع بود حتی براش پودینگ اینا درست میکردم خیلی غذاهاش مقوی بودن ولی دیگه هییییچی نخورد

دندون نداره 

قطره مولتی ویتامین که میتونی بهش بدی کلا بچه ها میخورن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دندون نداره  قطره مولتی ویتامین که میتونی بهش بدی کلا بچه ها میخورن

مولتی و زینک میدم ولی اصلا رو اشتهاش تاثیر نداره فقط میدم که یکم ویتامین به بدنش برسه

مولتی و زینک میدم ولی اصلا رو اشتهاش تاثیر نداره فقط میدم که یکم ویتامین به بدنش برسه

چرا هرروز سر ساعت مشخص بهش بده تاثیر داره شاید دندون آسیاب داره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
نه داره دندون نیش و پنج درمیاره ولی خب الان تو این دو هفته هییییچی نخورده 

برا دندوناشه عزیزم نگران نباش دندون که از لثه دراومد غذا میخوره